Abdurrahim Albayrak'tan Burak ve Selçuk açıklaması

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Abdurrahim Albayrak'tan Burak ve Selçuk açıklaması, konusunda bu İçerik Abdurrahim Albayrak'tan Burak ve Selçuk açıklaması hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Abdurrahim Albayrak'tan Burak ve Selçuk açıklaması paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

http://i.imgur.com/nYeneBc.jpg

Abdurrahim Albayrak, Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesi GSTV'de önemli açıklamalar yaptı. Basında yer alan iddialara ilişkin konuşan Albayrak, şunları söyledi:

"Bütün taraftarlarımıza ve kamuoyuna seslenmek istiyorum. Lütfen artık bizi üzmesinler. Basındaki arkadaşlar benimle aradıkları zaman benimle görüşebiliyorlar. Haber aldıkları kaynaklar onları yanıltıyor. Zor durumu düşüyoruz. Onlar da zor duruma düşüyor. Perşembe günü onlarla birlikte yemek yiyeceğiz. Her şeyi masaya yatıracağız. Kimseyle görüşmedim. Selçuk'la Burak'la görüşmedim. Hepsinin devam eden mukaveleleri var." dedi.

Abdurrahim Albayrak'tan Burak ve Selçuk açıklaması yazılım ve uygulamalar, Abdurrahim Albayrak'tan Burak ve Selçuk açıklaması ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri