8 yaşındaki kız boşandı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

8 yaşındaki kız boşandı, konusunda bu İçerik 8 yaşındaki kız boşandı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

8 yaşındaki kız boşandı

8 yaşındaki kız boşandı - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

Ask_Perisi

Bilgin Üye

8 yaşındaki kız boşandı

8 yaşındaki kız boşandı

Babası tarafından gizlice 50 yaşındaki adamla evlendirilen 8 yaşındaki kız boşandı.

Suudi Arabistan'da, babası tarafından gizlice 50'li yaşlarındaki bir adamla evlendirilen 8 yaşındaki kız boşandı.

Suudi Arabistan'da yayımlanan gazetelere göre, Onaiza kentindeki mahkemenin yeni hakimi, evliliğin geçersiz olduğuna karar verdi.

Babası tarafından evlendirilen ve evlendirildiğinden haberi olmayan küçük kızın annesi kızı adına boşanma davası başlatmış ancak Onaiza mahkemesinin başka bir hakimi, küçük kızın boşanma davası açmak için ergenlik çağına gelmesi gerektiğini belirterek, evliliği geçersiz saymamıştı.

Henüz ilkokul çağındaki küçük kızın, babası yaşındaki kocası da yanlış bir şey yapmadığını savunarak boşanmayı reddetmişti.
Bu evlilik, insan hakları örgütleri tarafından birçok kez eleştirildi.

8 yaşındaki kız boşandı her telden içerikler, 8 yaşındaki kız boşandı ile forum üyeleri farklı konuları keşfedebilir.
doğru olması lazım

bazen dünyanın sonun geldiğini düşünüyorum bırak 8 yaşında kız evlendirmeyi annesiyle evlenen bile var 2006 bir adam annesiyle evlenmiş o kadar kötü durumda insanlık hatta konuyuda atabilirim

Cok kötü günlerde yasiyoruz gercekten özgürlük bilmem demokrasi insan haklari felan tamam da
bu nedir yahu bu gibi konularin (anne ile vlenme gibi) neresi özgürlük bazan hayvanlarin bile akilli
ve ne yapmayacagini bildigine inanmaya basliyor insan bu haberleri görünce !!!

2006 da firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: "
-Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu?
"Bir kaç kez ve hiç pişman deilim. diye konuştu

MALESEF Kİ BU HABER DOĞRU BENDE TV DE GÖRMÜŞTÜM:(

Geri