Zor Işık - Tomas Gonzales

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Zor Işık - Tomas Gonzales, konusunda bu İçerik Zor Işık - Tomas Gonzales hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Zor Işık - Tomas Gonzales paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Zor Işık Kitap Özet - Tomas Gonzales Kitapları - Zor Işık Kitap Tanıtım
- Zor Işık Kitap Fiyatı - Zor Işık Ön Okuma

Kitap detayı

Genç Jacobo, trafik kazası sonucu felçli kalmış ve yaşamına ötenaziyle son vermeye karar vermiştir. Ailesi acı içinde bu
korkunç sonu beklerken, yaşadıkları yıllar sonra babasının dilinde yeniden canlanır. Yaşlandıkça yavaş yavaş görme
yetisini yitiren ressam David, oğlunun korkunç sona ilerleyişini adım adım yeniden anımsar.

Kolombiyalı Tomâs Gonzâles, melankolinin acıdan farklı yanını gösterirken tumturaksız olmayı, ötenaziyı eli titremeden
betimlemeyi, zamanın işkencesine maruz kalan bir kahramanın dokunaklı hikâyesini hayatı kutsayarak anlatmayı büyük bir
ustalıkla başarıyor.

Zor Işık, son derece sert bir içeriği, büyük bir zarafetle, özlü bir anlatımla, aydınlık, şiirsel ve gerçekçi bir yazıyla
dile getiren sarsıcı bir roman.

"Tomâs Gonzâleste Latin Amerika Edebiyatının klasiklerinden birine dönüşme potansiyeli var. Onu okurken anlatımı çok duru
bir yazarla karşı karşıya olduğumu hissettim."
-Elfriedo Jclinok, 9004 Nobel Edebiyat Ödülü-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/BeKNEXB.jpg

Sayfa Sayısı: 125
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Zor Işık - Tomas Gonzales yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Zor Işık - Tomas Gonzales ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri