Yüreğim Üşüyor - Nevres Pfister

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yüreğim Üşüyor - Nevres Pfister, konusunda bu İçerik Yüreğim Üşüyor - Nevres Pfister hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yüreğim Üşüyor - Nevres Pfister paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Yüreğim Üşüyor Kitap Özet - Nevres Pfister Kitapları - Yüreğim Üşüyor Kitap Tanıtım
- Yüreğim Üşüyor Kitap Fiyatı - Yüreğim Üşüyor Ön Okuma

Kitap detayı

Üniversite de okuyan Balca, son derece çekici, zeki, paralı, hayatı yüreğiyle avlayan yazar Nevzat Baki'yle tanışır.
Nevzat toplumların önündeki karanlığı, dehlizleri, tehlikeleri yazılarıyla resmeden bir adamdır. Dünyanın
Nevzat gibi yazarlara ihtiyacı vardır. Balca'nın ise aşka… Aşkın, tutkunun gücünü, yaşamın zevkli yanlarını,
yeryüzünün bütün sırlarını, edebiyatı, bir insanın haksızlıklar karşısındaki isyanını Nevzat Baki'den öğrenir.
Bir erkek bunları bilmedikten sonra nasıl saygı duyulur ki… İzmir de savrulan aşkları, bir gedik açar
Balca'nın yüreğinde. Yüksek lisans için gittiği Paris, onun sürgün yeridir. Alexander sabun köpüğü, Charles
desen kiralık kocadır. Hayat Balca için korku treni gibidir… İstediği yerde durmaz… Yazarın Türkiye de
yayınlanmış diğer Kitapları; Beyaz Evin Kadını, Benim İçin Ağla, İstanbullu Martı, Bana Güneşi Anlat.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.hizliresim.com/7b7YzN.jpg

Sayfa Sayısı: 232
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Togan

Yüreğim Üşüyor - Nevres Pfister yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Yüreğim Üşüyor - Nevres Pfister ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri