Yorgun Hayaller - R. K. Lilley

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yorgun Hayaller - R. K. Lilley, konusunda bu İçerik Yorgun Hayaller - R. K. Lilley hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yorgun Hayaller - R. K. Lilley paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Yorgun Hayaller Kitap Özet - R. K. Lilley Kitapları - Yorgun Hayaller Kitap Tanıtım
- Yorgun Hayaller Kitap Fiyatı - Yorgun Hayaller Ön Okuma

Kitap detayı

"Şimdi anlıyorum, seninle tanışmadan önce aşk hakkında hiçbir fikrim yoktu. Oysa, bizimkisi aşktı; aşk insanın
hayatını zorlaştırmıyormuş, asla seninle olduğum zamanlar gibi mutlu olmadım ve bu zamanların nasıl geçtiğini
anlamadım. Benden vazgeçmeni kaldıramam, ben de senden vazgeçemem. Gülüşünü seviyorum, dürüstlüğünü seviyorum,
sadık olmanı seviyorum, espri anlayışını seviyorum ve sen bana şaka yaptığında gözlerinde oluşan ışığı seviyorum.
Sanırım en çok da bunu seviyorum. Sadece seni sevmiyorum, sana ihtiyacım var. Sanırım bu bir uyarı, bir şekilde
senden kolay vazgeçeceğimi düşünüyorsan şaşırmış olmalısın, toparlan sevgilim, öyle ya da böyle seni yeniden
kazanacağım."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/I2gV1uz.jpg

Sayfa Sayısı: 416
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık

Yorgun Hayaller - R. K. Lilley yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Yorgun Hayaller - R. K. Lilley ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri