Film Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var?, konusunda bu İçerik Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var?

- Sadefan.com | Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var? paylaşımı

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Recep İvedik, kendi rekorunu yedi haftada kırarak liderliğini kimseyle paylaşmadı. İşte Yeşilçam'ın gişedeki ilk 10'u:

Şahan Gökbakar'ın baş rolünü oynadığı "Recep İvedik 2," yedi haftadır vizyonda. Türk sinemasında tüm zamanların en çok izlenen filmi olmayı başaran Recep İvedik, kendi rekorunu yedi haftada kırarak liderliğini kimseyle paylaşmadı.

Mahsun Kırmızıgül'ün "Güneşi Gördüm"ü iki haftada 1 milyon 835 bin 367 kişi tarafından izlenirken, bu iki film karşısında direnmeye çalışan diğer Türk yapımları hedefledikleri rakamlara ulaşamadı. "Gökten Üç Elma Düştü," Bennu Yıldırımlar'ın cesur sahnelerine rağmen dört haftada 13 bin 553 kişi tarafından izlendi. Beş haftadır vizyonda olan "Gölgesizler" ise 39 bin 118 bilet satabildi.

YEŞİLÇAM'IN GİŞEDE İLK 10'U

* Recep İvedik 2: 4 milyon 306 bin 698
* Recep İvedik: - 4 milyon 301 bin 641
* Kurtlar Vadisi Irak: 4 milyon 256 bin 567
* G.O.R.A : 4 milyon bin 711
* Babam ve Oğlum: 3 milyon 837 bin 876
* A.R.O.G: 3 milyon 701 bin 940
* Vizontele: 3 milyon 308 bin 383
* Vizontele Tuuba: 2 milyon 894 bin 802
* Issız Adam: 2 milyon 778 bin 456
* Hababam Sınıfı Askerde: 2.586.636

Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var? filmler, diziler ve fragmanlar, Yeşilçam'ın İlk 10'unda kimler var? ile kullanıcılar en güncel video ve içerikleri takip edebilir.
teşekkürler ben bu filmlerim çoğunu izledim hepside izlenmye değer filmler

Walla ben pek sana katilmayacam Recep Ivedik 2 tam bi fiyasko ben birdaha seyretmem 2 inci filmini bence 1 daha iiydi ?
Mahsunun filmini seyretmedim seyredenler ii oldugunu soylediler bilemicem ama beyaz melek gibiyse iidir sanirim Erkere bagli :D ne zaman siteye koyarsa o zaman bakicam :D

ben Recep Ivedik 1 fazla hatırlamıyorum ama Recep Ivedik 2 yi izledim ve beğendim
güneşi gördüm filminide izledim sana tavsiye ederim çok süper olmuştu izlenmeye değer :)

ben Recep Ivedik 1 fazla hatırlamıyorum ama Recep Ivedik 2 yi izledim ve beğendim
güneşi gördüm filminide izledim sana tavsiye ederim çok süper olmuştu izlenmeye değer :)

Ivediki begenmeyisim çok abartili olusundan aslinda birde baya bi abartili ama bi hikaye var macera var dengesiz hareketler olsa dahi idare ediyordu, yalniz 2 1 den alintili yapilmis halbuki 1 in devami gibi olsaydi rekabet usulu olsaydi daha guzel olabilirdi ben 2 yi hiç begenmedim zaten bir defa seyrettim dinç kafayla begenmedim bidahada bakmam zaten :D

Mahsun efendinin beyaz melegini seyrettim çok guzeldi çok agladim bazi sahnelerde umarim ikinci filmi de bir okadar guzeldir :) tabii sana da itimat ediyom :p

türkiyeyle hiç alakası yok bütün komedi filmlerinde küfür var
ister türkiye olsun ister başka bir ülke olsun

simdi sen tum dunya kufuremi guluyor diyorsun waybea insanlar ne hale gelmisler

iyide benim anlamadigim bir kufur icin sen kalk insan oldur geri don o kufure gul ve cik bu isin icinden cika bilirsen

simdi sen tum dunya kufuremi guluyor diyorsun waybea insanlar ne hale gelmisler

iyide benim anlamadigim bir kufur icin sen kalk insan oldur geri don o kufure gul ve cik bu isin icinden cika bilirsen

ben küfür iyi bişeydir diye savunmıyorum

senin anlamadığını bende anlamıyorum bir küfür için adam öldürülüyor doğru duyuyoruz malesef
ya da niye bana yangözle baktın diye bıçaklananlarıda duydum

insanlık böyle bir hale gelmiş işte

ben küfür iyi bişeydir diye savunmıyorum

senin anlamadığını bende anlamıyorum bir küfür için adam öldürülüyor doğru duyuyoruz malesef
ya da niye bana yangözle baktın diye bıçaklananlarıda duydum

insanlık böyle bir hale gelmiş işte

ben sana kufuru savunuyorsun demedim ole bir imadada bulunmadim

ben goraya ailecek gidicektim ama bir gun once arkadas bilet almis 6 arkadas gittik iyikide gittik yoksa o filime ailemi goturulur. gerci cok getiren olmus hele adamin biri gozume carpti adamda bir karis sakal ma aile gelmis gelmiste zavallim dayanamadi yari bile olmadan cikmak zorunda kaldi

inan bana o adamin yerinde olmak istemezdim

bunlar gişe rekoru kıran filmler ama bence bitanesi bile hababam sınıfının kara muratın neşeli günlerin(bu uzadıkca uzar) yerini tutamaz.

Geri