Yeniden başlayalım sevdiğim

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yeniden başlayalım sevdiğim, konusunda bu İçerik Yeniden başlayalım sevdiğim hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yeniden başlayalım sevdiğim paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

Gel yeniden başlayalım her şeye sevgilim, bir daha deneyelim bakalım, belki bu sefer farklı düşer kalbimize aşkın ateşi…
http://db2.stb.s-msn.com/i/A8/1D668334F4EAEEED9DAB24A07024ED.jpg

Ağrıma gidiyor bensiz yaşadığını bilmek bir yerlerde ve başkalarına ait olduğunu düşünmek, ağrıma gidiyor. O yüzden düşüyor gecenin karanlığında aklıma gözlerin veya o yüzden bin defa seni düşünürken buluyorum kendimi tam ortasında bir işin.

Yeniden başlayalım sevmeye, yeniden birlikte yürüyelim el ele, bakarsın değişir mevsim ve bu sefer yaza döner kalbimizin buz tutmuş yerleri.

Hazır mevsim de bahara dönmüşken, gel cıvıldasın içimizde kuşlar, kelebekler uçuşsun aklımızın bahçesinde, biz seninle kuytu bir öğle sıcağında sevişelim.

Yeniden başlayalım ve bu sefer aynı hatalar olmasın defterimizde. Ne varsa temize çekelim ve ne varsa içimizde, bırakalım suya akıp gitsin.

Ömür dediğin bir basit sessizlik aslında, gel birlikte içine bir şarkı besteleyelim. Dolaşsın bedenimde ellerin hiç sıkılmadan, saatler boyu birbirimizi sevelim.

Bu sefer kim ne demiş diye bakamayalım mesela, geride ne kalmış hiç umursamayalım. Sen bana daya sırtını, ben sana; dağ çıksa önümüze, delecek gücü birbirimizden alalım.

İşte gördük nasıl geçiyor ömür yapayalnız; sen sevdin mi bensizliği? Ben sensizlikte tuhaf bir yemek gibiyim. Yadım yok, tuzun zaten kaçmış, ayarı kaymış yani gönlümün.

Gel yeniden deneyelim, ölüm yok ya ucunda, en fazla bir daha düşeriz aynı çukura ama sevgili, hayat dediğin kısa, gel harcamayalım günleri böyle, ölüm var yahu ucunda!

Yeniden başlayalım sevdiğim hikayeler ve güzel yazılar, Yeniden başlayalım sevdiğim ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri