Yaban Mersini Aşıkları - Mary Simses

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yaban Mersini Aşıkları - Mary Simses, konusunda bu İçerik Yaban Mersini Aşıkları - Mary Simses hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yaban Mersini Aşıkları - Mary Simses paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Yaban Mersini Aşıkları Kitap Özet - Mary Simses Kitapları - Yaban Mersini Aşıkları Kitap Tanıtım - Yaban Mersini Aşıkları Kitap Fiyatı - Yaban Mersini Aşıkları Ön Okuma

Kitap detayı

Sevgili Chet,

Birlikte olduğumuz günlerden kalma mükemmel anılarım hâlâ aklımda. O meşe ağacının altında oturup cırcır böceklerini
dinlediğimiz geceyi hiç düşündün mü, merak ediyorum. Ya da kışları yaban mersini çalılarının üzerini örten buzların
nasıl masalsı bir görüntü oluşturduğunu hatırlıyor musun? Ya annen için yol kenarındaki tezgâhta kek sattığımız günler?
Ben hâlâ, ne zaman yaban mersini görsem, seni hatırlarım. Sana âşık, Ruth.

Büyük şehrin görkemli dünyasının önemli avukatlarından biri olan Ellen, büyükannesinin ölmeden önceki son dileğini
yerine getirmek için onun ilk aşkına yazdığı mektubu sahibine ulaştırmak umuduyla okyanus kıyısındaki küçük kasabayı
ziyaret eder. Avukat nişanlısına bir günde döneceğini söylediyse de sahilde dalgalara kapılıp boğulmak üzereyken
hayatını kurtaran marangoz onun kalbinde yeni çarpıntılar yaratınca, bir günde eski hayatına dönmesi kolay değildir
artık. Ellen büyükannesinin ilk aşkını terk edip bir daha dönmediği yaban mersinleriyle meşhur bu küçük kasabada
bütün hayatını bırakıp yeni bir aşka yelken açabilecek mi? Büyük şehrin meşhur, etkileyici, işkolik ve statü
meraklısı avukat nişanlısını mı, yoksa mütevazı sahil kasabasında hayatını kurtaran duyarlı marangozu mu seçecek?
Aşk bizi nerede bekliyor kim bile bilir ki?
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/zYucdVJ.jpg

Sayfa Sayısı: 343
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Net Kitap

Yaban Mersini Aşıkları - Mary Simses yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Yaban Mersini Aşıkları - Mary Simses ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri