Windows XP'ye en sert darbe

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Windows XP'ye en sert darbe, konusunda bu İçerik Windows XP'ye en sert darbe hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Windows XP'ye en sert darbe paylaşımı

KlaS

Admin

Microsoft'un Windows XP için sağladığı destek, işletim sisteminin çıkışından 12 sene sonra 8 Nisan 2014'te sona erecek. Windows XP, bu yaşına rağmen dünya çapında yüzde 37'nin üzerinde kullanım oranına sahip.

Bir seneden uzun süredir Windows XP kullanıcılarına onu bırakmaları çeşitli uyarılar yapan Microsoft, bu hafta gerçekleştirilen Worldwide Partners Conference'ta şirketleri Windows XP'den 8 Nisan'a kadar vazgeçirmek üzere baskı yapacağını söyledi. Windows Commercial genel müdürü Erwin Visser, hedeflerine ulaşabilmek için günde en az 586 bin Windows XP'li bilgisayarın yükseltilmesinin gerektiğini söylüyor. Bu rakam, Microsoft'u zorlu bir görevi beklendiğinin habercisi. Şirketin amacı, Windows XP'nin kullanım oranını 8 Nisan'dan önce yüzde 10'un altına düşürmek.

Microsoft'un şirketlerin Windows 7 veya Windows 8'e geçmelerini kolaylaştıracak çeşitli programları bulunuyor. Yazılım devi bunun yanında PC üreticileriyle ortak çalışarak kullanıcılarını Windows 8'e yükseltmeye çabalıyor.

Windows XP'ye en sert darbe işletim sistemleri hakkında detaylar, Windows XP'ye en sert darbe ile kullanıcılar sorularına yanıt bulabilir.
Bence boş bir caba W8 yüklü çok sisteme xp yüklemekten yoruldum.MS önce işletim sistemi yazmayı öğrensin, sonra da müşteriyi aldatmamak gerekliliğini

Geri