Windows 7 için Windows Movie Maker 14

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Windows 7 için Windows Movie Maker 14, konusunda bu İçerik Windows 7 için Windows Movie Maker 14 hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Windows 7 için Windows Movie Maker 14 paylaşımı

ErkeR

ReaL FrieNd ; )
Admin

Windows 7 işletim sisteminde movie maker uygulaması olmadığını farketmek pekte uzun sürmedi. Windows 7 işletim sistemini indirip kuranlar Movie Maker olmadığını görünce epeyce şaşırdık. Buna çözüm olarak Vista da bulunan Movie Maker uygulamasını indirip kullandık.
Windows Movie Maker; videolarınızı istediğiniz yerden bölerek, istediğiniz yerden birleştirmenizi, altyazı eklemenizi, geçiş efektleride ekleyerek video klipler oluşturmanızı sağlayan bir yazılımdır.
Sonunda Microsoft tarafından windows 7 işletim sistemi için Movie Maker uygulaması çıkarıldı. Henüz beta aşamasında olmasına rağmen epey kararlı bir şekilde çalışıyor. Görsel açıdanda epey değiştirilmiş. Menüler Office 2007 ve Windows 7 paint uygulamarı gibi olmuş. Aşağıdaki resime baktığınızda daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

http://blog.wickasitha.com/wp-content/uploads/2009/08/moviemaker.jpg

Windows Movie Maker Uygulamasını indirmek için . ( Program windows Live yükleyicisi ile gelmektedir ve tüm dosyaları internetten indirilmektedir. Windows Live yükelyicisini açıp movie maker dışındaki programları çıkartırsanız sadece movie maker programını yüklemiş olursunuz. )

.

Windows 7 için Windows Movie Maker 14 işletim sistemleri hakkında detaylar, Windows 7 için Windows Movie Maker 14 ile kullanıcılar sorularına yanıt bulabilir.
Geri