Vitray Stained Glass - Rauf Tuncer

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Vitray Stained Glass - Rauf Tuncer, konusunda bu İçerik Vitray Stained Glass - Rauf Tuncer hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Vitray Stained Glass - Rauf Tuncer paylaşımı

KlaS

Admin

Vitray Stained Glass Kitap Özet - Rauf Tuncer Kitapları - Rauf Tuncer Kitap Tanıtım - Vitray Stained Glass Kitap Fiyatı - Vitray Stained Glass Ön Okuma

Kitap Özet

Bu kitap, vitray sanatını yeniden öğrenmek isteyenlere ve vitray dersi verecek kişilere kaynak olarak hazırlanmıştır

Günümüzde bu konuda var olan kitaplar, daha ziyade yurt dışından gelen, öğretici olmaktan çok vitray örneklerini ve tarihçesini kapsayan eserlerdir.

Bu eserlerden vitray yapımını öğrenmenin güçlüğünü ortadadır. Bu yüzden konuları oluştururken vitrayın tarihinden uzun uzun bahsetmek yerine, camın yapısı, kullanılan malzemeler, uygulanan teknikleri anlatmanın yararlı olacağını düşündüm ve tamamen uygulamaya yönelik bir kitap tasarladım. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı çalışmalarda ve yıllarca vermekte olduğum vitray derslerinde edindiğim tecrübelerimi de aktararak teknikleri anlaşılabilecek şekilde ifade etmeye gayret ettim.

Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/V/120997.jpg

Kitap Künyesi
Sır Yayınları
» Sanat
Fiyatı : 25,00 TL
Nisan 2011,
80 sayfa,
ISBN: 9756720042

Vitray Stained Glass - Rauf Tuncer yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Vitray Stained Glass - Rauf Tuncer ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri