Vista SP1 Kullanıcıları Dikkat

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Vista SP1 Kullanıcıları Dikkat, konusunda bu İçerik Vista SP1 Kullanıcıları Dikkat hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Vista SP1 Kullanıcıları Dikkat paylaşımı

OxyjeN

Admin

microsoft, Microsoft Haberleri, Microsoft Windows, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Vista SP1

Windows Vista işletim sisteminin sahibi Microsoft, Vista SP1 kullanıcılarını uyardı.

Microsoft konu ile ilgili 12 Temmuz tarihini gösterdi. Microsoft’un açıklamalarına göre Windows Vista Service Pack 1 olan destek bitecek. Microsoft, kullanıcıların Servis Paketi 2′ye geçmesini istiyor. Microsoft bu desteği bedava güvenlik güncellemelerini keserek kaldıracak.

Ne Yapabilirsiniz?

Eğer Vista SP1 kullanıyorsanız Microsoft’un internet sitesi üzerinden SP2′yi kendiniz indirebilirsiniz. Ya da sisteminizde bulunan Windows Update ile SP2′yi indirebilirsiniz.

Microsoft’un Windows işletim sistemleri için neler planladıklarını takip edebilirs

Vista SP1 Kullanıcıları Dikkat işletim sistemleri hakkında detaylar, Vista SP1 Kullanıcıları Dikkat ile kullanıcılar sorularına yanıt bulabilir.
Geri