Video:Deniz Bakkal !!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Video:Deniz Bakkal !!, konusunda bu İçerik Video:Deniz Bakkal !! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Video:Deniz Bakkal !!

- Sadefan.com | Video:Deniz Bakkal !! paylaşımı
Video:Deniz Bakkal !! güncel haberler ve son gelişmeler, Video:Deniz Bakkal !! ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Adam birsey yapmadım demıyokı zaten kabul edıyo..Herseye ragmen bır ınsanı bu duruma dusurmek bana yanlıs gelıyo kım olursa olsun..Sevınmedım bu duruma Baykalı sevmedıgım halde..Bu adamı kullandılar ve sonra komplo kurdular yanı harcadılar..Belliki işlerine yaramıyodu artık..Yınede ınsan olarak yazık oldu ..Yanı bazılarının işi bitince kım olursa olsun komplo yada baska bırseyle bıtırıyolar bu adıl degıl..Ama bu yapılanı hos goruyorumda degıl..

"Peygamber Efendımız[sav] kamuya etkisi olmayan ayıpların ve günahların ifşa edilmesinden hoşlanmazdı. Böyle konulardaki itirafları bile dinlemek istemezdi.."
O kaseti yayınlamak şöyle dursun, izlemek bile yanlıştır (Bana göre tabi)...Husumetin bile bir şerefi, haysiyeti,olmalı.. İzlediği siyaset yüzünden istifa etmek zorunda kalmalıydı Deniz Baykal.. Böyle bir komplo yüzünden değil..

Evet isledigi siyaset yuzunden istifa etmesi daha uygun olurdu ama bunun gibi insanlar ancak boyle istifa ederler, tabi yapilan komplo ne kadar dogru islam açisindan orasinin arastirmak lazim

Evet isledigi siyaset yuzunden istifa etmesi daha uygun olurdu ama bunun gibi insanlar ancak boyle istifa ederler, tabi yapilan komplo ne kadar dogru islam açisindan orasinin arastirmak lazim

Arkadasım arastırmaya gerek bıle yok..Bildiğiniz üzre İslamda ne bırılerıne komplo nede ınsanın özelını ınsanlara sergıleme var..Sergılemeyı bırakın dınımız uzerını kapatın dıyo..Dolayısıyla yapılan ısın islamla falan alakası yok :)

:) Kuzura bakmayin, ilk önce su sorulari sormak lazim.
Bu insan kimlerden ? Islam davasi içerisinde birimi, yoksa DIN dusmanimi ?
Bu noktalara bakip ufak bir arastirma yapmak lazim
Islamda dost ve dusman nasil ayirt ediliyor, bu konular uzerinde biraz daha bilgimiz olmasi lazim tabi ilk önce kendim için konusuyorum :d

:) Kuzura bakmayin, ilk önce su sorulari sormak lazim.
Bu insan kimlerden ? Islam davasi içerisinde birimi, yoksa DIN dusmanimi ?
Bu noktalara bakip ufak bir arastirma yapmak lazim
Islamda dost ve dusman nasil ayirt ediliyor, bu konular uzerinde biraz daha bilgimiz olmasi lazim tabi ilk önce kendim için konusuyorum :d

Estf. ne kusuru:)..Arkadasım sanırım yanlıs anlasılma oldu..Ben Denız Baykal ıcın yazmadım sahsı degıldı yazıdıgım..Genel olarak dınımızın olay cozumu hakkındaydı ..Yoksa benı cok ılgılendırmez Denız Baykal:)Artı diğer siyasetçiler gibi kendısınıde sevmem..Yoksa kımın ne oldugunu herkes bılıyo zaten..Ama bır gercek varkı bızım dınımız kım olursa olsun olayları bu sekılde cözmez..Kimsenin özelını mıllete sergılemez..Bu baska dınden olsada..Kaldıkı o sekılde cozmek degıl ınsanı baska sekılde ezmek olur..Dınımız herzamaman kendınden once karsı tarafı dusunur bu dusman bıle olsa..Ve bazen karsı taraf dıye gordugumuz bı bakarsınız sızden bızden daha ıyı olabılır..Peygamberımızın hayatında o sekılde okadar ornek varkı..Ben okadar kesın bakmam ınsanlara hıdayet Allahtan bana kımseyı yargılamak asla dusmez bu Denız Baykalda olsa..Ama bu şuda degıl onun yaptıklarını dogru gormek yada desteklemek asla degıl..
İslamda dost dusman ayırımı tabıkı herkes bılmeli dusmana karsı tedbır alınmalıda..Ama bu gercekten islama uygun sekılde yapılmalı yoksa işimize gelınce öyle yok işimize gelmeyince böyle dıye degıl..Cunku dogru bırdır..

Komplonun her turlusu kotu .
Ama bu durum daha çok santajla ilgili idi benim kanimca bunlarin arasinda para meselesi var karisini teslim eden o zaaat yapti bunu bence bi kaç milyoncuk paraya ihtiyaci varmis karisini kullanarak bu meblayi tegmin etmek istiyor .
Iste bence insanlarin içinden dislanmasi gereken varsa bu tur yonteme bas vuranlar olmali ?
Deniz Baykala gelince oda nefsine hakim olsa idi su testisi su yolunda kirilir ?
Her ne olursa olsun komplo iyi bi sey deyil :(

Geri