Susuzluk ve Tören - Alex Duval

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Susuzluk ve Tören - Alex Duval, konusunda bu İçerik Susuzluk ve Tören - Alex Duval hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Susuzluk ve Tören - Alex Duval paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Susuzluk ve Tören Kitap Özet - Alex Duval Kitapları - Susuzluk ve Tören Kitap Tanıtım
- Susuzluk ve Tören Kitap Fiyatı - Susuzluk ve Tören Ön Okuma

Kitap detayı

Çok güzel bir kız ve arkadaşlarının karanlık bir sırrı var. Büyük bir aşk başlamak üzere...

Siennanın koyu renk saçları, Jasonın daha önce hiç görmediği kadar parlaktı. Genç kızın
ipek gibi pürüzsüz ve yumuşak teni neredeyse ışık saçıyordu. Dudakları koyu gül kırmızısıydı.
İnsanı günaha davet eden bir güzelliği, albenisi ve kusursuzluğu vardı. Jason ona dalıp
gittiğini fark etti. "Neyin var?" diye sordu kıza, "Sienna, bana her şeyi anlatabilirsin.
" Sienna gülümsedi. Bembeyaz, sivri ve son derece gerçek vampir dişlerini ortaya çıkardı.

Jason, zengin gençlere ve gösterişli partilere evsahipliği yapan Malibuya yeni taşınmıştı.
Gençlerin onu hemen aralarına alması ve büyüleyici Siennanın onunla özel olarak ilgilenmesi
Jasonı mest etmişti. Ama Sienna ve arkadaşlarının karanlık bir sırrı vardı. Ve Jason bu
güzel kıza kapılarak hayatını tehlikeye atıyordu.

Susuzluk ve Tören Tutkulu, romantik ve sır dolu iki roman...

Alex Duval Pariste doğup büyüdü. Daha sonra taşındığı Californiada moda fotoğrafçılığı
yaptı. Her tür sporu, özellikle de sörfü seviyor. Duval, kitap yazmadığı zamanlarda film
izliyor ve dünyanın çeşitli yerlerindeki sanat galerilerini geziyor. Yazar, Paris ve LAde
yaşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/XspZzkn.jpg

Sayfa Sayısı: 412
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları

Susuzluk ve Tören - Alex Duval yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Susuzluk ve Tören - Alex Duval ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri