Sözyaşları - Gizem Kayahan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sözyaşları - Gizem Kayahan, konusunda bu İçerik Sözyaşları - Gizem Kayahan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sözyaşları - Gizem Kayahan paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sözyaşları Kitap Özet - Gizem Kayahan Kitapları - Sözyaşları Kitap Tanıtım
- Sözyaşları Kitap Fiyatı - Sözyaşları Ön Okuma

Kitap detayı

Yarınımızdan çalınan insanları anlatıyor bu kitap, hayallerimizden söküp alınanları, kalpten ruha uzanan bir kesiği
anlatıyor, ölümü anlatıyor, 'ölümü yaşayanları' anlatıyor..

Kızının yaşayamadığı hayatı taşıyan bir anneyi, yavrusunu koruyamayan bir babayı, masumca "Canı acımış mıdır anne?"
diye soran bir kardeşi anlatıyor… Bu kitap 'Bir Ölünün Hayatı'nı anlatıyor… Bir ölü, hayatını anlatıyor…

"Ah meleğim… Adresini bildirseydin bari; almayı unuttuğun yokluğunu postalasaydım sana, yaşanmıyor be bununla!
Biliyorum; bu biletin tarihi değiştirilemiyor ama diyorum ki; vardı elbet bir yol, ufalıp cebine girsem veya bavuluna
saklasan mesela, gelebilirim belki o zaman ben de senin diyarına?"
-Gizem Kayahan-

Gizem Kayahan'ın bu romanı daha ilk sayfalarından okuru sarıyor, kısa sürede anlıyorsunuz. Etki, yazarın hikayesinin
sadece ilginçliğinden değil, aynı zamanda samimiyetinden de kaynaklanıyor. Burada bir gençlik tazeliğinin yanısıra
duyarlılıktan gelen bir yaşanmışlık da var.
-Mario Levi-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/GRBV3Pg.jpg

Sayfa Sayısı: 210
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları

Sözyaşları - Gizem Kayahan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sözyaşları - Gizem Kayahan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri