Şota Arveladze özür diledi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Şota Arveladze özür diledi, konusunda bu İçerik Şota Arveladze özür diledi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Şota Arveladze özür diledi paylaşımı

RastKar

Çalışkan Üye

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Beşiktaşlı taraftarların tepkisini toplayan Şota Arveladze, kamuoyundan özür diledi.

Spor Toto Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'nin dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekmişti. Gelen tepkiler sonrasında paylaşımını silen genç teknik adam, yine sosyal medya aracılığıyla kamuoyundan özür diledi.

Yaşanan olaydan dolayı üzüntülü olduğunu belirten Arveladze şu ifadeleri kullandı:

"Retweet yaptığım twettin yanlış anlaşılmasından dolayı üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bilinmesini isterim ki, tüm takımlarımıza ve gönül veren taraftarlarına büyük bir saygım var. Tum kamuoyundan ve beni sevenlerden özür diliyorum."

Şota Arveladze, takipçilerinden birinin kendisiyle paylaştığı ve üzerinde "Q7 zengin işi biz Kartal'a biniyoruz" şeklindeki paylaşımını retweet etmişti.

Şota Arveladze özür diledi video oyunları ve haberleri, Şota Arveladze özür diledi ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri