Skandal harita!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Skandal harita!, konusunda bu İçerik Skandal harita! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Skandal harita!

- Sadefan.com | Skandal harita! paylaşımı

Arici

Tecrübeli Üye

Skandal harita!

resim:

http://img5.mynet.com/ha5/h/harita-eyalet.jpg

Skandal harita!
Bulgaristan tarafından hazırlanan haritada Edirne ve Kırklareli eyalet olarak gösteriliyor.
Edirne'de düzenlenen AB Katılım öncesi mali yardım aracı (IPA) sınır ötesi işbirliği programı bilgilendirme toplantısında, Bulgaristan tarafından hazırlanan ve katılımcılar ile basın mensuplarına dağıtılan broşürdeki haritalarda Edirne ve Kırklareli'nin 'eyalet' olarak gösterilmesine Türk heyeti tepki gösterdi.

AA

Skandal harita! güncel haberler ve son gelişmeler, Skandal harita! ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Bu haritaya bakinca anlamadigim konu su ! Bulgarlar bu haritayi türkcemi yapmis ?
haber ne kadar dogru anlamadim.

AA nın yaptığı bir haber.ama sanırım bizim gazeteciler türkçeye çevirmiştir şehir isimlerini.
ayrıca heyetin ufak bir tepki göstermesi ayıp.sen T.C. devletini temsil ediyorsun kardeşim senin ülkenin toprağını adam kendi toprağı olarak gösteriyor!sen sadece ufak tepki ver! sinir olmamak elde değil.

It ürer kervan yürür demis atalarimiz bi sey olmaz alman matbaalarinda surekli bi harita çizilir ortaya atilir bu bi tur mesajdir ama herzamanki gibi is olucagina varir ?
Bence kimilerine gore buda Tayyibin hataasi :) birinin ayagina tas takilsa ondan biliniyorda ?
Bu tur haritalar yeni deyil ben buyuk Ermenistan haristasini da gordum Buyuk Israilinkinide yaani diyeceem sudur sadece biz kendi içimizde ayrimcilik yapmayalim yeter sen su goruslusun ben bu gorusluyum demek yanlisa salar bizi birlik ve dirlik zamani gucumuz hep her dayim kalabimeli ?

Geri