Sisli - Necati Tosuner

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sisli - Necati Tosuner, konusunda bu İçerik Sisli - Necati Tosuner hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Sisli - Necati Tosuner

- Sadefan.com | Sisli - Necati Tosuner paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sisli - Necati Tosuner

Sisli - Necati Tosuner

Sisli Kitap Özeti - Necati Tosuner Kitapları - Necati Tosuner Kitap Tanıtım - Sisli
Kitap Fiyatı - Sisli Ön Okuma

Kitap Özet

Sisli, Necati Tosuner'in öykü kitaplarının dördüncüsü. Bu kitapta yazarın İstanbul, 12 Mart ve Almanya öyküleri üç bölümde toplanıyor. Birbirinden farklı yer ve durumları anlatsa bile yazarın ince duyarlılığı sürekli hissediliyor.

İsteyiş-kaçınış, bekleyiş-vazgeçiş ve hayatın her çarpıcı zıtlığı, Necati Tosuner'in harikulade dil ustalığıyla sergileniyor. Bir sayfada şenlik içinde coşan, yüreği sevinçten duracakmış gibi anlatılan insan, başka bir sayfayı saran ürpertiyle donup kalıyor. Alttan alta bir ölüm düşüncesi metin boyunca sisler içinde ilerliyor...

Dursundu ellerimin titremesi. Gönlümün eski çimenliğinde bir eski çiçek açsındı, -artık açsındı. İstiyordum ki, akıtsındı şurayaca çıkan yeşilin.. zehirin.. sıkıntının acımsılığını ve ilkyaz yarın çıkıp gelince, gövereydim yeniden, yemişe duraydım usul usul ve dinsindi içimin sızıltılı kanayışı, acılı sızılayışı, buruluşu ve umutsuzluğun yerine coşku doluşsun, gerçekleşsindi varlığım. Ve kimin ve neyin bedelini ödüyordum, bitsindi.
Kitap Ön Yüzü
http://www.ilknokta.com/urun/S/134487.jpg

Kitap Künyesi

Sisli - Necati Tosuner

İş Bankası Yayınları

» Türk Edebiyatı

Fiyatı : 10,00 TL

Nisan 2012, 116 sayfa, ISBN: 9786053605508

Sisli - Necati Tosuner yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sisli - Necati Tosuner ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri