serapmisali
Super Üye
Sevgi Hakkında Öğrendiğim 10 Şey - Sarah Butler
Kitap detayı
Alice aylar süren yurtdışı gezisinin ardından kısa bir süre önce Londraya geri dönmüştür. Babasının ölüm
döşeğinde olduğu haberini oldukça geç alan Alice, ona veda edebilmek için tam zamanında ailesinin evine
varır.
Danielın yıllardır başını sokabileceği bir çatısı olmamıştır, ama Londradayken kendini, hiçbir tuğla ve
harcın başaramayacağı bir biçimde evindeymiş gibi hissetmekte, günleri, hayatında hiç görmediği kızını
aramakla geçmektedir... Ta ki o güne dek...
Kaybedilip bulunana, bir yere kök salamamaya, yuvaya dönmeye ve insanları birbirine bağlayan şeylerin
gücüne dair bu eşsiz hikâye yürekleri burktuğu gibi hayatın olumlu yönlerini de önümüze seriyor. Bu, tüm
babalar ve kızlarının hikâyesi...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/aDczH5D.jpg
Sayfa Sayısı: 288
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar
Sevgi Hakkında Öğrendiğim 10 Şey Kitap Özet - Sarah Butler Kitapları - Sevgi Hakkında Öğrendiğim 10 Şey Kitap Tanıtım - Sevgi Hakkında Öğrendiğim 10 Şey Kitap Fiyatı - Sevgi Hakkında Öğrendiğim 10 Şey Ön Okuma
Kitap detayı
Alice aylar süren yurtdışı gezisinin ardından kısa bir süre önce Londraya geri dönmüştür. Babasının ölüm
döşeğinde olduğu haberini oldukça geç alan Alice, ona veda edebilmek için tam zamanında ailesinin evine
varır.
Danielın yıllardır başını sokabileceği bir çatısı olmamıştır, ama Londradayken kendini, hiçbir tuğla ve
harcın başaramayacağı bir biçimde evindeymiş gibi hissetmekte, günleri, hayatında hiç görmediği kızını
aramakla geçmektedir... Ta ki o güne dek...
Kaybedilip bulunana, bir yere kök salamamaya, yuvaya dönmeye ve insanları birbirine bağlayan şeylerin
gücüne dair bu eşsiz hikâye yürekleri burktuğu gibi hayatın olumlu yönlerini de önümüze seriyor. Bu, tüm
babalar ve kızlarının hikâyesi...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/aDczH5D.jpg
Sayfa Sayısı: 288
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar