Sevda Dulu - Mustafa Köklü

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sevda Dulu - Mustafa Köklü, konusunda bu İçerik Sevda Dulu - Mustafa Köklü hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sevda Dulu - Mustafa Köklü paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sevda Dulu Kitap Özet - Mustafa Köklü Kitapları - Sevda Dulu Kitap Tanıtım - Sevda Dulu Kitap Fiyatı - Sevda Dulu Ön Okuma

Kitap Özet

2002'den itibaren okumaya başladığım sonu olmayan şiirlerini, biliyorum ki 3002'de de okuyacaklar. Şiirlerinde; bir yeryüzüne çıkardın bir gökyüzüne. Olgun meyveler gibisin, tebrikler."

-Işıl Tarhan-

"Kâh dört kişilik odanın rutubetinde, kâh bir kayığın içinde... Kimi zaman elbisesi olmak istiyor sevdiğinin, kimi zaman anlam bulamadığı gözleri... Ve şiir, hangi haliyle düşerse düşsün, mutlaka sevdaya/sevgiliye değip de geçiyor Mustafa Köklü' nün şiirlerinde... Bu güzel yolculukta, "ayrılık bu kadar zor muydu?" diye sorarken, aslında zor ve dikenli kıvrımları olduğunu da biliyor, hissediyor... Şiirin güzelliği içinde, bu yolculuğun her zaman devam etmesini ve dinlendikçe yürümeye devam etmesini diliyorum... Şiirle aldatılabilir yürek belki ama dileğim, şiir hep zeytin dalını uzatan olsun hayatında..

-Pelin Onay-

"Yaşayabilmek sanattır, s a ç m a l ı y o r u z biz"

http://www.ilknokta.com/urun/S/133439.jpg

Sevda Dulu
Mustafa Köklü
Kanes Yayınları
Fiyatı : 14,00 TL
Mart 2012
160 sayfa
ISBN: 9786054478170

Sevda Dulu - Mustafa Köklü yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sevda Dulu - Mustafa Köklü ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri