HaZaL
VIP Üye
Sevapsız Adam
Sevapsız Adam
Sevapsız Adam
bir dönem kimseye zerre iyiliği dokunmamış,hayatı kötülükler içinde geçmiş bir adam varmış.bu zat-ı muhterem günlerden birgün nasıl olduysa dilencinin tekine 25kuruş sadaka verip "en azından bir tane sevap işleyim,belki lazım olur öbür tarafta demiş" fani dünya gel zaman git zaman bu günahkar son nefesini verip sorgu meleklerinin huzuruna çıkmış.
melekler:
senin hiç sevabın yok cehenneme gidiyorsun demişler
günahkar:
olurmu ben dilencinin birine bir tarihte 25 kuruş verdim beni sizin üstünüze götürün
demiş ve kabul edilmiş.
kıdemli melekler araştırmış ve :
sizin hiç sevabınız yok cehennemliksiniz demişler.
günahkar yine itiraz etmiş:
olurmu 25 kuruş verdim hakkımı yiyemezsiniz bir üst meleklerle görüşmek istiyorum demiş.
bir kaç üst meleklede görüştükten sonra heybetli bir ses duyulmuş.
duruma çok kızan tanrı:
verin şu pez...ngin 25 kuruşunu atın cehenneme
Sevapsız Adam
bir dönem kimseye zerre iyiliği dokunmamış,hayatı kötülükler içinde geçmiş bir adam varmış.bu zat-ı muhterem günlerden birgün nasıl olduysa dilencinin tekine 25kuruş sadaka verip "en azından bir tane sevap işleyim,belki lazım olur öbür tarafta demiş" fani dünya gel zaman git zaman bu günahkar son nefesini verip sorgu meleklerinin huzuruna çıkmış.
melekler:
senin hiç sevabın yok cehenneme gidiyorsun demişler
günahkar:
olurmu ben dilencinin birine bir tarihte 25 kuruş verdim beni sizin üstünüze götürün
demiş ve kabul edilmiş.
kıdemli melekler araştırmış ve :
sizin hiç sevabınız yok cehennemliksiniz demişler.
günahkar yine itiraz etmiş:
olurmu 25 kuruş verdim hakkımı yiyemezsiniz bir üst meleklerle görüşmek istiyorum demiş.
bir kaç üst meleklede görüştükten sonra heybetli bir ses duyulmuş.
duruma çok kızan tanrı:
verin şu pez...ngin 25 kuruşunu atın cehenneme