Sessiz Çığlıklar - Xiaolu Guo

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sessiz Çığlıklar - Xiaolu Guo, konusunda bu İçerik Sessiz Çığlıklar - Xiaolu Guo hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sessiz Çığlıklar - Xiaolu Guo paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sessiz Çığlıklar Kitap Özeti - Xiaolu Guo Kitapları - Xiaolu Guo Kitap Tanıtım - Sessiz Çığlıklar Kitap Fiyatı - Sessiz Çığlıklar Ön Okuma

Kitap Özet

Ne kadar bir süre bilinçsiz kaldığımı hatırlamıyorum. Bir saat mi, yoksa birkaç gün mü? Kendime geldiğimde tecavüz yorgunu tenim kanla kaplıydı. Öylesine perişandım ki, kim olduğumu ve nereden geldiğimi, hatta bir ailemin olup olmadığını bile anımsamıyordum. Hepsinden önemlisi, şu yattığım halde mi doğmuştum? Zihnimde hiçbir cevap yoktu.Aşinası olmadığım bu odaya, sunağı olmayan şömineye ve yanı başımdaki adamın çıplak bedenine baktıkça ağlıyordum. Gözyaşlarım boynumdan süzülüp tenime yayılırken, çoktan kurumuş olan kanları yeni baştan renklendiriyordu. Şimdi bile o rutubeti, damağımdaki acı tadı ve kesif kan kokusunu hatırlayabiliyorum. Bu, ölümün kokusuydu. Oysa ben ölmek istemiyordum. Yaşamalıydım. “Yaşayacağım” dedim ve kendime söz verdim…

Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/S/169749.jpg

Kitap Künyesi

Callisto Kitap
» Roman
» Öykü
Fiyatı : 14,00 TL
Ocak 2013, 240 sayfa, ISBN: 9786058724181

Sessiz Çığlıklar - Xiaolu Guo yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sessiz Çığlıklar - Xiaolu Guo ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri