Ses - Kutsal Hayat Üçlemesi 1 - Vildan Çetin

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ses - Kutsal Hayat Üçlemesi 1 - Vildan Çetin, konusunda bu İçerik Ses - Kutsal Hayat Üçlemesi 1 - Vildan Çetin hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ses - Kutsal Hayat Üçlemesi 1 - Vildan Çetin paylaşımı

KlaS

Admin

Ses Kitap Özet - Vildan Çetin Kitapları - Ses Kitap Tanıtım - Ses Kitap Fiyatı - Ses Ön Okuma

Kitap Özet

Dünya ahvalinden bihaber sesin sahibi "Yaz!" dedi kör, sağır ve dilsiz anlatıcıya."Yaz! Günahı neyse öderim hepsiyle birlikte!"
“Dedi ki; Hatırla! Dene!
Hatırlamayı dene.
Sesi duyduğun ilk anı.
Hatırla hadi. O ilk sesi...
Ve hatta sesten öncesini.
Öncenin de öncesini.
Yaratılış meclisini.
Yaratılanların, yaratılacaklarının kesinleştiği vakitleri.
Zamansız zamanları.
Kelamın meclisten içeri alınmadığı o kerahet vakitlerini.
Zamanın bir adım öncesini.”
Dilenmenin, dile gelmenin, Kutsal Hayat Üçlemesi'nin ilk kitabı 'Ses'.
Pervasız bir samimiyet ile dile gelen… Soru sormayan… İkna etmek istemeyen. Kök salmanın öncesinin, sesin sessizliğinin kitabı.
“…Yokuş bitti. Altıma işemiyorum artık. Kimsecikler de görmedi evden çıkarken. Tahmin de edemezler adı sanı ve görünürde bu insanlarla hiçbir ilgisi olmayan bendenizin bu eve gelip de bu saçma sapan haltları yiyeceğimi... O zaman nedir içimdeki bu acı, bu utanç! Kötülük mü yaptım? Kötü müyüm ben? Nedir kötü olmak?”

http://www.kitapturk.com/images/book/012011/78324.jpg

Ses / Kutsal Hayat Üçlemesi 1

Vildan Çetin
· Galata Yayınları
· Basım Tarihi : 01 - 2011
· ISBN : 978-605-4463-01-5
· Sayfa Sayısı : 344
· Etiket Fiyatı : 18.00 TL

Ses - Kutsal Hayat Üçlemesi 1 - Vildan Çetin yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Ses - Kutsal Hayat Üçlemesi 1 - Vildan Çetin ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri