Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan, konusunda bu İçerik Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sen Ben ve Çocuklarımız Kitap Özet - Nevzat Tarhan Kitapları - Sen Ben ve Çocuklarımız Kitap Tanıtım - Sen Ben ve Çocuklarımız Kitap Fiyatı - Sen Ben ve Çocuklarımız Ön Okuma

Kitap Özet

Anne baba olmak, dünyanın en önemli aynı zamanda en anlamlı işi. Emek ister ama karşılığı dünyalara değer. Mesuliyeti çoktur ama evlat sevgisi söz konusu olunca insana hiçbir şey zor gelmez.

Doğru anne babalığın nasıl olduğu aslında iç dünyamızda ve geleneksel kodlarımızda yazılı. Nevzat Tarhan işte buradan bakarak, çocuk eğitiminin en esaslı noktalarını bir araya getiriyor. Doğru anne babalığın mihenk noktalarına değinerek her ailede yaşanabilecek sorunlar hakkında çözümü kolaylaştıran öneriler getiriyor. Bizlere ebeveyn olmakla üstlendiğimiz en önemli vazifeyi hatırlarken aile içinde yaşanan pürüzlerde çözümün aslında ne kadar yakınımızda olduğunu da gösteriyor.

http://www.ilknokta.com/urun/S/134143.jpg

Sen Ben ve Çocuklarımız
Nevzat Tarhan
Timaş Yayınları
Fiyatı : 4,90 TL
Mart 2012
144 sayfa
ISBN: 9786050801309

Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sen Ben ve Çocuklarımız - Nevzat Tarhan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri