Sağlamlara Özürlüyüz - Filiz Mavlay

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sağlamlara Özürlüyüz - Filiz Mavlay, konusunda bu İçerik Sağlamlara Özürlüyüz - Filiz Mavlay hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sağlamlara Özürlüyüz - Filiz Mavlay paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sağlamlara Özürlüyüz Kitap Özeti - Filiz Mavlay Kitapları - Filiz Mavlay Kitap Tanıtım - Sağlamlara Özürlüyüz Kitap Fiyatı - Sağlamlara Özürlüyüz Ön Okuma

Kitap Özet

Sol yanımda sonbahar, savurmuş yapraklarını; nefretin rengi var artık kadehler de kırmızı tonunda. Başkasına aşklar var öteki tarafta. Kadehte saydamlık yürekte siyahlık artık. Bütün kadehler şerefsizlere bugün!

Canım acıyor bu gece. Aşkı en çok ben sevmiştim. "Aşk" demiştim. Bilemedim başka bir tene, göze, kalbe düşkünlüğünü çünkü "aşk" demiştim sen de. Aşkı en çok ben sevdim, "onu" en çok sen sevdin, "seni" en çok ben, beni... Sevseydin / sevseydin onu, ama sadece onu sevseydin... Gelmeseydin bana, hiç sevdirmeseydin seni, senin onu sevdiğin gibi... O vakit ağlamazdım ben sen gibi, onun aşkına ağladığın gibi. Yazılanlara yabancı olurdum. Yaşamamış olurdum seni... O zaman sahtelik de olmazdı, sahtekar da. Aşk da olmazdı aptal aşık da...

Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/S/136023.jpg

Kitap Künyesi

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları
» Roman
Fiyatı : 14,00 TL
Mayıs 2012, 111 sayfa, ISBN: 9786055295127

Sağlamlara Özürlüyüz - Filiz Mavlay yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sağlamlara Özürlüyüz - Filiz Mavlay ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri