Ronaldo kararını açıkladı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ronaldo kararını açıkladı, konusunda bu İçerik Ronaldo kararını açıkladı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ronaldo kararını açıkladı paylaşımı

Ayse

Tecrübeli Üye

Portekizli süper yıldız son noktayı koydu
http://im.htspor.com/2013/07/05/858113_detay.jpg?1373037962

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, hakkında çıkan transfer haberlerine son noktayı koyarak önümüzdeki sezon da İspanya'da kalacağını açıkladı.

Ronaldo'nun hafta başında İngiltere'de geçirdiği yılları unutamadığını ve Manchester United'ı çok özlediğini açıklamasının ardından Portekizli yıldızın Real Madrid'den ayrılacağı yönündeki haberlerin sayısı artmıştı. Fakat bu spekülasyonları bitiren isim yine Ronaldo oldu.

Basınla bir araya gelen Ronaldo, henüz Real Madrid'den ayrılma zamanının gelmediğini belirterek taraftarların gönlüne su serpti. Ronaldo, "United'a gittiğim ilk günden beri kalbimdeki yer çok ayrı. Bunu herkes de biliyor. Ama geleceğim Real Madrid'de ve Real Madrid formasını giymek istiyorum" sözleriyle önümüzdeki sezon da İspanya'da olacağını belirtti.

"4 SENEDİR BURADAYIM"
Portekizli yıldız, yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı hakkında ise "Geleceğim hakkında konuşmanın zamanı değil. Sezon öncesi çalışmaları başlamadan kendime zaman ayırıyorum. Kısacası şimdi 10 aylık zorlu sezonun ardından dinlenme vakti. Ama burada oynamaktan keyif aldığımı söyleyebilirim. 4 senedir buradayım ve devam etmek istiyorum" sözlerini kullandı.

"HEDEF 2014 DÜNYA KUPASI"
Ronaldo, kariyer hedeflerini de sıraladı. "Milli takımdaki hedefim elbette 2014 Dünya Kupası bileti almak. Tamamen buna odaklandım ve Dünya Kupası'nda oynamanın planlarını yapıyorum. Real'de ise her zaman olduğu gibi gelişmeyi hedefliyorum. La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya tamamen odaklandım" diyen Portekizli yıldız, her kulvarda başarı istediğini vurguladı.

Ronaldo kararını açıkladı araba bakımı ve ipuçları, Ronaldo kararını açıkladı ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri