Psikopat - Mihri Mavi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Psikopat - Mihri Mavi, konusunda bu İçerik Psikopat - Mihri Mavi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Psikopat - Mihri Mavi

- Sadefan.com | Psikopat - Mihri Mavi paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Psikopat - Mihri Mavi

Psikopat - Mihri Mavi

Psikopat Kitap Özet - Mihri Mavi Kitapları - Psikopat Kitap Tanıtım
- Psikopat Kitap Fiyatı - Psikopat Ön Okuma

Kitap detayı

Aşk hiç bu kadar karanlık olmamıştı...

Bir tarafta zenginlik ve lüks içinde yaşayan Buket, bir tarafta herkesin korktuğu, tehlikeli ve insafsız Kağan!
Buket'in hayatı babasının iflasıyla değişir ve eski kusursuz günlerini İzmir'de bırakarak zorlu bir yaşam
süreceği 'ya taşınmak zorunda kalır. Buket, çevresine ve yeni başladığı liseye uyum sağlamaya çalışırken
öyle büyük bir hata yapar ki her tavrıyla belayı temsil eden Kağan'ın tüm dikkatini üzerine çeker.

Hiçbir sınır tanımayan Kağan, Buket'e olan öfkesini göstermekten geri durmaz. İkisi de birbirinden ölesiye
nefret ederken, kaçınılmaz sona doğru adım adım yaklaşıp kendilerini imkânsız bir aşkın içinde bulurlar.
Tehlike, bir gölge misali Buket'in üzerine çöktüğünde, Kağan'ın ürkütücü karanlığını aşkıyla aydınlatabilecek mi?
Yoksa etrafını saran karanlığa yenilerek ruhunu siyaha kaptırıp yok olup gidecek mi?
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.hizliresim.com/a0MjYd.jpg

Sayfa Sayısı: 512
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı Yayınları

Psikopat - Mihri Mavi yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Psikopat - Mihri Mavi ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri