Paul Pogba Barcelona'yı neden reddetti?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Paul Pogba Barcelona'yı neden reddetti?, konusunda bu İçerik Paul Pogba Barcelona'yı neden reddetti? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Paul Pogba Barcelona'yı neden reddetti? paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba, Barcelona'nın teklifini neden kabul etmediğini açıkladı.

Transferin sezonunda adı Barcelona ile anılan Fransız futbolcu Paul Pogba, kendisini transfer etmek isteyen Katalanlar'a kariyerini Juventus'ta devam ettirmek istediğini söyledi.

22 yaşındaki orta saha oyuncu için İspanyol devinin 80 milyon avroluk teklifini Juventus kabul etmemişti.

"Ara transferde..."

Telefoot'a konuşan Fransız yıldız, "Ayrılık için doğru zaman değildi. Juventus'ta da gayet mutluyum. Sezonu burada tamamlayacağım ve sonrasında ne olacak birlikte göreceğiz. Ara transferde bir şey olacağını sanmıyorum. Sezona çok iyi başlayamadık ve ben sadece Juventus'a konsantre olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Pogba, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı göstermişti.

Paul Pogba Barcelona'yı neden reddetti? araba bakımı ve ipuçları, Paul Pogba Barcelona'yı neden reddetti? ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri