Pardus Yayınlandı Ama Ortada Yok

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Pardus Yayınlandı Ama Ortada Yok, konusunda bu İçerik Pardus Yayınlandı Ama Ortada Yok hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Pardus Yayınlandı Ama Ortada Yok paylaşımı

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Pardus 2011 Yayınlandı Ama Ortada Yok

Pardus 2011 Yayınlandı Ama Ortada Yok
TÜBİTAK tarafından geliştirilen Türk işletim sistemi Pardus'un 2011 versiyonu kullanıcılara sunuldu. Ancak Pardus sitesine girenleri kötü bir sürpriz bekliyor.

Linux çekirdeği kullanılan Türk işletim sistemi Pardus'un 2011 versiyonu dün akşam yapılan tanıtım toplantısıyla kullanıcılara sunuldu.

TÜBİTAK'ın geliştirdiği bu işletim sistemi, ücretsiz olarak ve açık kaynak tabanıyla çalışıyor. 2011 versiyonuyla birlikte Pardus kullanıcılarına iki önemli değişiklik sunacak.

Pardus 2011 Hasakeyf olarak adlandırılacak

Çıkışı Duyruldu Ama Kendisi Ortada Yok

Erkan Oğur ile anlaşılan Pardus geliştiricileri, sanatçının bazı parçalarını işletim sistemiyle birlikte kullanıcılara hediye ediyor. Pardus'un diğer değişikliği ise uzun süredir kullandığı OpenOffice paketi yerine Libre Office'i desteklemeye başlaması.

Öte yandan, dün gece tanıtım toplantısı yapılmasına rağmen yeni sürüme Pardus'un resmi sitesinden ulaşmak hâlâ mümkün değil.

Pardus ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

Pardus Yayınlandı Ama Ortada Yok internet ve teknoloji haberleri, Pardus Yayınlandı Ama Ortada Yok ile kullanıcılar yenilikleri takip edebilir.
Geri