Önce Olimpiyatlarda Madalya Sonra Düğün

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Önce Olimpiyatlarda Madalya Sonra Düğün, konusunda bu İçerik Önce Olimpiyatlarda Madalya Sonra Düğün hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Önce Olimpiyatlarda Madalya Sonra Düğün paylaşımı

Gripin

VIP Üye

kemal koyuncunun kariyeri - kemal koyuncunun hedefi - kemal koyuncunun hayatı -

Önce olimpiyatlarda madalya sonra düğün

http://yenisafak.com.tr/resim/site/onceolimpiyatla07e5e2aa07e2fa65by.jpg

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Kemal Koyuncu, düğün işini ertelediğini belirterek, "Önce olimpiyat madalyası ardından düğün" dedi. Bundan sonra hedeflerinin büyüdüğünü ve Londra Olimpiyatları'nda madalya için koşacağını söyledi. Evlenmek için acele etmediğini de belirten Koyuncu, "Evlilik için kendime söz verdim. 2012 Londra Olimpiyatları'na kadar evlilik lafını kendime yasakladım. Şu anda sözlüyüm. Ancak evlilik olimpiyat madalyasını kazandıktan sonra" diye konuştu. Türk atletizminde bir ilke imza attığını ve bu durumun kendisini son derece mutlu ettiğini ifade eder Kemal Koyuncu, "Bundan sonra her şampiyonada madalya için koşacağım. Türk atletizm tarihinde ilk olmak beni hem heyecanlandırıyor hem de ilerisi için umutlandırıyor" dedi. Daha önceki şampiyonalarda sürekli olarak 4. geldiğini bu defa şanssızlığı kırarak bronz madalya kazandığını ifade eden Halil Akkaş da, "Madalya işini bundan sonra seriye bağlamak istiyorum.Olimpiyatlara kadar gece gündüz demeden çalışarak bu hedefime varmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Asıl olan olimpiyatlardır
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda kürsüye çıkan Kemal Koyuncu ve Halil Akkaş'ı kabul ederek, çeşitli hediyeler verdi. Akgül, Avrupa ve Dünya şampiyonalarının olimpiyatlar yolunda bir araç olduğunu söyledi.

Önce Olimpiyatlarda Madalya Sonra Düğün motor ve araba forumu, Önce Olimpiyatlarda Madalya Sonra Düğün ile kullanıcılar araç ve motor bilgilerini paylaşabilir.
Geri