Ölümsüz telefon HTC HD2, Android Lollipop bile çalıştırıyor!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ölümsüz telefon HTC HD2, Android Lollipop bile çalıştırıyor!, konusunda bu İçerik Ölümsüz telefon HTC HD2, Android Lollipop bile çalıştırıyor! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ölümsüz telefon HTC HD2, Android Lollipop bile çalıştırıyor! paylaşımı

Mert-Kaan

Forum Sahibi

2009 çıkışlı efsane akıllı telefon HTC HD2, Android 5.0 Lollipop ROM’una kavuşmak üzere

http://i.imgur.com/NstESNd.jpg

HTC’nin erken dönem Windows Mobile (yeni ismiyle Windows Phone) akıllı telefonları üreticinin planlamadığı kadar dayanıklı çıktı. HTC Touch HD’nin yerini alan HTC HD2’yi tanıyanlar neden bahsettiğimizi şıp diye hatırlayacaklardır. Kimi ülkelerde HTC Leo adıyla bilinen Windows Mobile 6.5 işletim sistemli akıllı telefon, teknik özellik yönünde zamana yenilse de, en yeni işletim sistemlerini başarıyla çalıştırıyor.

Zamanında çeşitli hayranlarının gecelerini gündüzlerine katarak bu cihazda Ubuntu, FireFox OS ve Windows Phone 8 işletim sistemlerini çalıştırdıklarına şahit olmuştuk. HTC HD2’nin en yeni başarısı ise, Google’ın en güncel işletim sistemi olan Android 5.0 Lollipop oldu. Macs18max adlı geliştiricinin yoğun çabalar sonrası oluşturduğu özel ROM, Android 5.0 Lollipop AOSP sürümünü temel alıyor ve birçok özelliği kısıtlanmış bile olsa, en modern Android deneyimini 6 senelik bir cihaza getiriyor.

HTC HD2 teknik özellikleri

Ekran: 4,3 inç 480 x 800 TFT LCD

İşlemci: 1,2 GHzQualcomm QSD8250 Snapdragon

GPU: Adreno 200

RAM: 448 MB

Hafıza: 512 MB (32 GB’a kadar micro SD desteği)

Batarya: 1230 mAh

Kamera: 5 megapiksel çift LED flaşlı ark a kamera, ön kamera yok

İşletim sistemi: Android 5.0 Lollipop!

Ölümsüz telefon HTC HD2, Android Lollipop bile çalıştırıyor! diğer telefonlar ve yenilikler, Ölümsüz telefon HTC HD2, Android Lollipop bile çalıştırıyor! ile üyeler teknoloji dünyasındaki gelişmeleri görebilir.
Geri