Mutluluğu Arayanlar İçin - Burcu Özer Katmer

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mutluluğu Arayanlar İçin - Burcu Özer Katmer, konusunda bu İçerik Mutluluğu Arayanlar İçin - Burcu Özer Katmer hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mutluluğu Arayanlar İçin - Burcu Özer Katmer paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Mutluluğu Arayanlar İçin Kitap Özet - Burcu Özer Katmer Kitapları - Mutluluğu Arayanlar İçin Kitap Tanıtım - Mutluluğu Arayanlar İçin Kitap Fiyatı - Mutluluğu Arayanlar İçin Ön Okuma

Kitap detayı

Bu kitabı, mutluluğu kendinize çekmenin yollarını keşfetmeniz için hazırladım. Kitapta yer verdiğim uygulamalar, size kolayca
pratik yapma imkânı oluşturarak, mutluluğun size özel tanımını bulmanızı sağlayacaktır.

Beraberinde boşluklar bırakılmış sorulara verilecek samimi ve dikkatli cevaplar; olduğunuz kişiden, olmak istediğiniz kişiye
doğru olan yolculuğunuzu hızlandırarak sizi mutluluğa götürecek ipuçlarını bulduracaktır. Bu kitap üzerinde çalışmaya zaman
ayırdığınızda, size hayata bakışınızı mutluluğa dönüştürme kılavuzu olarak hizmet etmeye başlayacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/gu4pVl2.jpg

Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ray Yayıncılık

Mutluluğu Arayanlar İçin - Burcu Özer Katmer yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Mutluluğu Arayanlar İçin - Burcu Özer Katmer ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri