Moussa Sow: Burada mutluyum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Moussa Sow: Burada mutluyum, konusunda bu İçerik Moussa Sow: Burada mutluyum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Moussa Sow: Burada mutluyum paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fenerbahçe'yi, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından takibi bıraktığı iddia edilen Moussa Sow'un zaten normalde de hesabı takip etmediği ortaya çıkmıştı.

http://i.imgur.com/VyFlzWA.jpg

Şu an tatilde olan Senegalli golcü, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Yaz aylarında sosyal medya hesaplarımı açmıyorum bile. Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum. Müslüman bir ülkede futbol oynamaktan dolayı çok mutluyum. Ancak geçen sezon çok hoş olmayan olaylar yaşadık. Ailece zor günler geçirdik. Bunun ardından iki kupayı da kaybettik. Benim Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor. Şu an bana gelen bir şey yok. Menacerime de gelen bir şey bulunmuyor. Onun için hiçbir iddiaya inanmayın. Top başı tarihi 25 Haziran’da Samandıra’da olacağım. Çalışmalarımı sürdürüp sadece işime konsantre olacağım. Yeni bir hoca ve yeni takım arkadaşlarımızla birlikte geçen sezonu telafi edip, şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Moussa Sow: Burada mutluyum internet ve web teknolojileri, Moussa Sow: Burada mutluyum ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri