Mourinho ile görüşüyorum ama

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mourinho ile görüşüyorum ama, konusunda bu İçerik Mourinho ile görüşüyorum ama hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mourinho ile görüşüyorum ama paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

İşte Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'ın açıklamaları:

"Kendi performansım ve takımın performansından memnunum. Çok iyi bir başlangıç yaptık. Çok çalışıyoruz. Antrenmanlarımız zorlu geçiyor. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 10 numarayı giymek için benim için çok önemli. Senelerce hep 10 numarayı giydim. Kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor. Melo'yla görüştük ve kibarlık ederek bana 2 yıldır giydiği 10 numarayı verdi. Umarım o formayla iyi performans göstereceğim. Geçen sezon zor geçti. Uzun bir süre oynamamıştım ve sakatlık yaşamıştım. Asıl yapabileceklerimi gösteremedim. Bu yaz iyi çalışıyorum çünkü bana güvenlere bunun karşılığını vermek istiyorum. Buraya gelerek çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bu sezon %100'ümden daha fazlasını vermeye çalışacağım. Inter'den sonra kariyerimde bir adım daha ileriye gitmek istiyordum. G.Saray'da bunu başardığımı düşünüyorum. Doğru bir adım attım. Kendimi daha da geliştirerek sahada taraftara neler yapabileceğimi göstermek istiyorum."

MOURİNHO VE CHELSEA...
"Mourinho ile tabii ki görüşüyorum ama bu arkadaşlıktan öte değil. Aramızda herhangi bir transfer görüşmesi konuşulmadı. Takdir edersiniz ki onunla birlikte Inter’de önemli başarılara imza attık ama onunla konuşmalarımızda Chelsea transferinden hiç bahsetmedik"

Mourinho ile görüşüyorum ama yazılım ve uygulamalar, Mourinho ile görüşüyorum ama ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri