Mor Rüya & Yedi Uyurlar - Eda Bilek

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mor Rüya & Yedi Uyurlar - Eda Bilek, konusunda bu İçerik Mor Rüya & Yedi Uyurlar - Eda Bilek hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mor Rüya & Yedi Uyurlar - Eda Bilek paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Mor Rüya & Yedi Uyurlar Kitap Özet - Eda Bilek Kitapları - Mor Rüya & Yedi Uyurlar Kitap Tanıtım - Mor Rüya & Yedi Uyurlar Kitap Fiyatı - Mor Rüya & Yedi Uyurlar Ön Okuma

Kitap detayı

"Kameri ayının son gecesiydi. Gece zifiri karanlıktı. Mağara hiç olmadığı kadar heyecanlı bir sığınağa
dönüşüyordu. Dışarıda Kıtmir'in sessiz havlayışı, Çobana mağarayı işaret ediyordu. Roma halkının acımasız
çığlıkları, önce göğün katlarında dönüyor, sonra dağa çarpıyor, daha sonra kayalara vurup, mağaranın
boşluklarında yankılanıyordu. "Tüm İsevileri bir araya getirin, onları diri diri yakacağız!" Olimpus
tanrılarının cansız varlıkları, ruhsuz bir şekilde tüm olanları seyrediyordu. Helen bağırıyordu: "Onların
ruhu yok, görmüyor musunuz, ruhları yok! Yok, yok işte!

Olay mı? İşte ben ve uyku! Mekân mı? İşte dağın görkeminin içerisinde, bir sığınak olan uyku Mağarası!
Zaman mı? İşte Hz İsa'dan 137 yıl sonra! Vakit: Doğu Roma İmparatorluğunun 890. Yılı! Ben mi? Aşkın
refakatinde Kız kulesinden Nil'e gönül vermiş bir Rüya! Gözlerimi aşkla kapıyorum ve halim ölümü diriliş
ile hatırlamakla yükümlü olan yazarın uykudaki hali. Şimdi uykuda kalbim ve kelam yağıyor uykudaki halime.
Çünkü öykümün bahtında uyumak var, önce uyuyacak gözlerim, sonra aydınlığa uyanacak. Hikmetli bir uykudan,
hikmetli bir uyanışa uyanacak gözlerim. Ve kalbimde asırlık bir aşk sızlayacak..."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/MBoZ2j3.jpg

Sayfa Sayısı: 536
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Lore Kitap

Mor Rüya & Yedi Uyurlar - Eda Bilek yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Mor Rüya & Yedi Uyurlar - Eda Bilek ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri