Meğer Ayrılık Saklıymış Gözlerinde

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Meğer Ayrılık Saklıymış Gözlerinde, konusunda bu İçerik Meğer Ayrılık Saklıymış Gözlerinde hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Meğer Ayrılık Saklıymış Gözlerinde paylaşımı

HaZaL

VIP Üye

Aynı gözlerdi yüzünde ki ama, aynı bakışlar değildi, öyle hiç bilmediğim biri, uzaklardan gelmiş, yeni alışıyor gibi her yere, tuhaf, sanki yıllardır burada yaşayan o değil.

Bakışlarında anlam veremediğim bir hüzün vardı, aynı gözlerdi yüzündeki ama aynı bakmıyordu, pişmanlık gizliydi.Hani saklambaç oynayan çocuklar gibi saklanmış kıyısına köşesine munzur munzur 'sobelenirsin ' der gibi.

Konuşuyordu, öyle ne dediğini bilmeden, bir şeyler söylüyordu ağzında geveleyerek bir gülüyor bir susuyor, cümlelerin arasında saklanmış bir şeyler vardı boşlukları senin doldurmanı bekliyor gibi. Söylenmesi yasak sözcükler vardı sanki ve o onları söylememek için olağanüstü bir çabanın içindeydi, soğuk soğuk terler döküyordu, kalkıp bahçeye çıkıyordu kimseciklere demeden, bir sigara yakıyor, derin derin nefes almaya çalışıyordu, dalıyordu gözleri, çok uzaklardan birini bekliyor gibiydi, öyle derin derin bakıyordu ki ağıt yakan gözlerini yere çeviriyordu, sigarasından bir nefes almak istiyor fakat elindeki sigarası çoktan bitmiş, dibindeki küle bakıyor, bir yaktığını biliyor, bir de bittiğini.

Öylece oturuyor yere, halbuki ileride bir koltuk var
ama O bunu umursamıyor bile, elleriyle oynuyor, ellerindeki bir lekeyi silmek ister gibi, ellerini siliyor siliyor siliyor....Canı acımış olsa gerek duruyor ellerine bakıyor, ellerinden başka bir eli silmeye çalışıyor ama kıyamıyor...

Başını göğe kaldırıyor, yıldızlarımı saymaya mı çalışıyor anlamıyorum ama o karanlıkla konuşuyor gibi, başını bir aşağıya bir yukarıya sallayıp duruyor, ne anlatıyor içinden, neden susuyor, neden dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyor yada dinleyemiyor.Sormak ve sormamak arasında gidip gelsem de daha fazla dayanamayacağımı anladım,gittim yanına, bende umursamadan oturdum o buz gibi betonun üstüne önce içim ürperse de sonradan alıştım...

İstersen bende susayım, suskunluğunu paylaşayım, istersen anlat bende acına ortak olayım...

-Elini dizlerimin üstene koydu,

Susmaya devam ettik, soru sormadım, bende paylaştım o suskunluğu vakit bayağı geçmişti, soğuk içime işlemişti neredeyse, toparlandım yavaş, hadi bakalım dedim.

http://i.imgur.com/hPMk6J7.jpg -Bitti...

Meğer Ayrılık Saklıymış Gözlerinde hikayeler ve güzel yazılar, Meğer Ayrılık Saklıymış Gözlerinde ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri