Mahalleden Arkadaşlar - Selçuk Aydemir

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mahalleden Arkadaşlar - Selçuk Aydemir, konusunda bu İçerik Mahalleden Arkadaşlar - Selçuk Aydemir hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mahalleden Arkadaşlar - Selçuk Aydemir paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Mahalleden Arkadaşlar Kitap Özet - Selçuk Aydemir Kitapları - Mahalleden Arkadaşlar Kitap Tanıtım - Mahalleden Arkadaşlar Kitap Fiyatı - Mahalleden Arkadaşlar Ön Okuma

Kitap detayı

Tabletlerin, akıllı telefonların olmadığı 90'lar… Belki de çocukların "çocuk"olduğu, "çocuk gibi" oynadığı son
yıllar… Küçükçekmece'nin küçük bir mahallesinde kendisine idol olarak gördüğü "mahallenin reyisi" İsmet'in
gözüne, dahası çetesine girmek için bin bir takla atan Selçuk'un, bu uğurda iki arkadaşıyla birlikte çete
kurup mahallenin altını üstüne getirmesinin mizah dolu hikâyesi… Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler,
Çalgı Çengi gibi unutulmaz film ve dizilerin senaristi Selçuk Aydemir, 9 yaşındaki bir çocuğun para kazanmak
için bulduğu akıl almaz yöntemleri, yediği kazıkları, hayal kırıklıklarını, başarma hırsını ve bu hırs
uğruna yaşadığı trajikomik anıları yine 9 yaşında bir Mahalleden Arkadaşlar, bakkalı, camisi, tozlu sokakları,
terk edilmiş evleri, tatlı rekabetleri, has abileri, dırdırcı kadınları, fırlama çocukları, Amigaları,
renkli civcivleri, fragmanlı sinemaları, halı saha maçları ile 90'ların mahalle hayatına kısa bir zaman
yolculuğu vaat ediyor.

"Hey gidi günler…" demek de, "Bak, bunu ben de hatırlıyorum," demek de, "Ayy, bunu biz de yapmıştık!"
demek de serbest. Selçuk Aydemir'den eğlenceli, heyecanlı, doludizgin akan bir kitap…
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/oabLPB3.jpg

Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sayfa 6

Mahalleden Arkadaşlar - Selçuk Aydemir yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Mahalleden Arkadaşlar - Selçuk Aydemir ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri