Küme Düşürüleceğimiz Aklımdan Bile Geçmiyor

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Küme Düşürüleceğimiz Aklımdan Bile Geçmiyor, konusunda bu İçerik Küme Düşürüleceğimiz Aklımdan Bile Geçmiyor hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Küme Düşürüleceğimiz Aklımdan Bile Geçmiyor paylaşımı

OxyjeN

Admin

şike davası - aykut kocaman röportajı - fenerbahce spor kulübü haberleri

http://medya.zaman.com.tr/2011/08/07/kocaman.jpg

Sözleşmesi henüz uzatılmayan Teknik Direktör Aykut Kocaman, kendisine ihtiyaç duyulduğu sürece Fenerbahçe'den ayrılmayacağını ifade etti.

Küme düşürüleceğimiz aklımdan bile geçmiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli takımın küme düşürüleceğine inanmadığını belirterek tüm planlarını 9 Eylül'e göre yaptıklarını söyledi. Kocaman, şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettiklerinde ise Başkan'ın kendilerine moral verdiğini söyledi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Sarı-Lacivertli takımı küme düşüreceği yönündeki iddialara mesafeli yaklaştı. Böyle bir ceza alma ihtimallerini aklından bile geçirmediğini belirten genç hoca, "Bütün hazırlıklarımızı 9 Eylül'de başlayacak Süper Lig ve 13-14 Eylül'deki Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyoruz. Ortama bakarak bu düşüncelerimi söylüyorum. Olması gereken ve inandığım da bu. Küme düşürme cezası aklıma bile gelmiyor artık. Tabii bir dönem kafamızın içinden geçmişti." dedi.

Aykut Kocaman, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen dünkü antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet etti. TFF'nin 10 gün içinde karar vereceğini anımsatan başarılı çalıştırıcı, kararın Türk futbolu ve Fenerbahçe için doğru olması dileğinde bulundu. Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticileri Metris Cezaevi'ndeki ziyaretlerine de değinen Kocaman, "İnsanın biraz moralini bozan ve dağıtan bir ortamdı. Girdiğimiz anda oyuncuları da beni de dağıttı. Orada görmemeliydik. Orada olmamalıydık. Ben Başkan'la görüştüm. Başkan bize orada moral verdi." sözlerini kullandı. Şu anda her şeye sil baştan başladıklarına dikkati çeken Fenerbahçe Teknik Direktörü, şöyle devam etti: "Çok sıkıntılı bir periyodun ardından düzelen bir takım haline geldik. İstediğimize yakın transfer hamlesini yaptık. Her şey yolunda görünürken, bir anda her şey sil baştan oldu. Şimdi tekrar tekrar yaralarımızı onarıp bıraktığımız yere doğru gidiyoruz."

Emenike'nin kalmasını isterdim
Aykut Kocaman, Emenike'nin Spartak Moskova takımına transfer olması gerekçesini de anlattı: "Emenike, bir yabancı oyuncu için yabancı bir ülkede yaşamasını düşünmediği olayla karşılaştı. Yaşadığı günler de her insan evladı için çok kolay hazmedilecek bir durum değil. Bunun etkisinde kaldı. Bununla beraber yaşadığımız olayların getirdiği bir durum var. Fenerbahçe'nin de ihtiyaçları var. Bu iki unsur bir araya geldi ve Emenike'nin transferi gerçekleşti. Emenike, en çok istediğim futbolculardandı. Devam etmesini isterdim." Yeni transfer olup olmayacağı sorusunu da cevaplayan tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti: "Şu ana kadar yüzümüz içimize dönüktü. Berraklaşma olunca yüzümüzü dışarıya çevireceğiz. Takıma katılanlar da ayrılanlar da olacaktır."
Henüz sözleşmesi uzatılmayan Kocaman, bu konudaki düşüncelerini de paylaştı: "İstendiğim sürece burada olacağımı söyledim. Fenerbahçe bana ihtiyaç duyduğu sürece buradayım." Kocaman son olarak, Sarı-Lacivertli taraftarların Fenerbahçe muhabirlerine tepki göstermesinden bahsetti: "Medyada art niyetli haberler yapanlar vardı, sadece haber yapanlar vardı. Fenerbahçe taraftarlarının sağduyulu davranacaklarına inanıyorum. Fenerbahçe taraftarı yasal platformlar içinde tepki verebilir, ancak bu tepkinin muhabirlere yönelmesi doğru değil. Taraftarımıza, özellikle muhabirlere karşı anlayışlı olmaları gerektiğini söylüyorum."

Issiar Dia'dan sinyal yok
Yeni sezon hazırlıklarını 10 günlük iznin ardından sürdüren F.Bahçe'de Senegalli futbolcu Issiar Dia'dan haber alınmadığı ortaya çıktı. Önce uçağının rötar yaptığı açıklanan daha sonra ise mazeret bildirmeden idmanlara katılmadığı belirtilen genç futbolcunun, henüz İstanbul'a dönmediği öğrenildi. Dünkü idmanda A Milli Takım kampında olan oyuncuların yanı sıra izinli olan Andre Santos ile Diego Lugano da yer almadı. Bu arada, Sarı-Lacivertli kulübün 15 Temmuz'da yurtdışı kampına gideceği belirtildi.

Taraftar, Metris yolcusu
F.Bahçeli taraftarlar, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek amacıyla bugün Kadıköy'den Metris Cezaevi'ne araç konvoyu düzenleyecek. Organizasyon kapsamında, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında bulunan eski Salı Pazarı'nda saat 15.00'te toplanacak olan taraftarların, buradan konvoy halinde Bağdat Caddesi ile Boğaziçi Köprüsü güzergahını takip ederek Metris Ceza-evi'ne kadar gidecekleri duyuruldu.

Küme Düşürüleceğimiz Aklımdan Bile Geçmiyor internet ve web teknolojileri, Küme Düşürüleceğimiz Aklımdan Bile Geçmiyor ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri