Kum Şehri - Anna Carey

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kum Şehri - Anna Carey, konusunda bu İçerik Kum Şehri - Anna Carey hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Kum Şehri - Anna Carey

- Sadefan.com | Kum Şehri - Anna Carey paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Kum Şehri - Anna Carey

Kum Şehri - Anna Carey

Kum Şehri - Anna Carey

Kum Şehri Kitap Özet - Anna Carey Kitapları - Kum Şehri Kitap Tanıtım
- Kum Şehri Kitap Fiyatı - Kum Şehri Ön Okuma

Kitap detayı

Peşinizde sürekli sizi ele geçirmeye çalışan birileri varken kime güvenebilirsiniz?

Eve okuldan kaçtığından beri ilk defa huzurla uyuyabilmektedir. Yeni Amerika'daki kadınları bekleyen
korkunç kaderden çok uzakta, kendileri için bir cennet sayılan Califia'da yaşamaktadır. Ama bu güvenli
hayatın bir bedeli vardır: Sevdiği genci, Caleb'ı, yaralı bir halde Califia'nın girişinde bırakmaya
zorlanmıştır. Eve, Caleb'ın başının dertte olduğunu duyunca, onu kurtarmak için tekrar dışarı çıkmaya
karar verir ama bunu başaramadan yakalanarak Yeni Amerika'nın başkenti Kum Şehri'ne getirilir.

Şehrin duvarları arasına hapsolan ve geçmişiyle ilgili şaşırtıcı bir sırrı ortaya çıkaran Eve, Caleb'ın
yaşadığını öğrenince onunla olabilmek için hapishaneden kaçmaya çalışır ancak bunun ölümcül bir bedeli
olacaktır. Genç kız, sevdiklerini kurtarmak ile Caleb'ı sonsuza kadar kaybetmek arasında bir seçim
yapmak zorunda kalacaktır.

"Sürükleyici, heyecan uyandıran bir macera ve aşka taptaze bir bakış."
-Lauren Kate-

"Düşündürücü, kalp sızlatan ve romantik bir hikâye... Bir solukta okudum."
-Cynthia Hand-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/QpKdKHs.jpg

Sayfa Sayısı: 320
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

Kum Şehri - Anna Carey yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Kum Şehri - Anna Carey ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri