Dizi Karagül Dizisi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Karagül Dizisi, konusunda bu İçerik Karagül Dizisi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Karagül Dizisi

- Sadefan.com | Karagül Dizisi paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

Karagül Dizisi

Karagül Dizisi

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/32629_297434520384784_403289273_n.jpg

Başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl’ün paylaştığı Karagül imkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların hikayesi…

Geri gelmen için o kadar dua ettim ki, bunun bir kabus olması için... Babam öldüğünde bile bu kadar korkmamıştım! Ne olur bir başıma bırakma beni! Lütfen geri dön Murat , bizi yalnız bırakma!”
Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle birbaşına kalır.
Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor.

KARAGÜL 29 Mart 2013 Cuma 20.30'da FOX'ta Başlıyor!

Karagül Dizisi filmler, diziler ve fragmanlar, Karagül Dizisi ile kullanıcılar en güncel video ve içerikleri takip edebilir.
Geri