serapmisali
Super Üye
İzmirli - Fırat Sunel
İzmirli - Fırat Sunel
İzmirli - Fırat Sunel
İzmirli Kitap Özet - Fırat Sunel Kitapları - İzmirli Kitap Tanıtım
Kitap detayı
"Okuduğum satırlar altüst olacak hayatımın önsözüymüş meğer ..."
"Hani hep 'ilk aşk unutulmaz' derler ya. Şiirlerin en güzeli, filmlerin en romantiği hep ilk aşklar içindir.
Aslında ne kadar anlamsızmış... Asıl unutulmayan son aşk oluyormuş; son nefes gibi, ondan ötesi yok ki. Tutku
jübilesini son aşkta yapıyor ve onunla mezara gidiyormuş..."
Eylül'ün tesadüfen bulduğu bir mektupla başlayan geçmişe uzanan zorlu yolculuğu onu varlığından bile emin
olamadığı bir gölgenin peşinden sürüklüyor. Ancak, maziyle hesabını kapatabilmek için tutkuyla gittiği bu
sancılı yolun sonunda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...
İzmirli, yaşam ile ölüm arasında kesik kesik nefes alıp veren, tutkulu, gizemli ve sarsıcı bir aşkın romanı...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/TYT0mG7.jpg
Sayfa Sayısı: 504
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık
İzmirli - Fırat Sunel
İzmirli Kitap Özet - Fırat Sunel Kitapları - İzmirli Kitap Tanıtım
- İzmirli Kitap Fiyatı - İzmirli Ön Okuma
Kitap detayı
"Okuduğum satırlar altüst olacak hayatımın önsözüymüş meğer ..."
"Hani hep 'ilk aşk unutulmaz' derler ya. Şiirlerin en güzeli, filmlerin en romantiği hep ilk aşklar içindir.
Aslında ne kadar anlamsızmış... Asıl unutulmayan son aşk oluyormuş; son nefes gibi, ondan ötesi yok ki. Tutku
jübilesini son aşkta yapıyor ve onunla mezara gidiyormuş..."
Eylül'ün tesadüfen bulduğu bir mektupla başlayan geçmişe uzanan zorlu yolculuğu onu varlığından bile emin
olamadığı bir gölgenin peşinden sürüklüyor. Ancak, maziyle hesabını kapatabilmek için tutkuyla gittiği bu
sancılı yolun sonunda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...
İzmirli, yaşam ile ölüm arasında kesik kesik nefes alıp veren, tutkulu, gizemli ve sarsıcı bir aşkın romanı...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/TYT0mG7.jpg
Sayfa Sayısı: 504
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık