İtiraftır

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İtiraftır, konusunda bu İçerik İtiraftır hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

İtiraftır

- Sadefan.com | İtiraftır paylaşımı

FairyTale

Genel Sorumlu

İtiraftır

İtiraftır

Bu Bir İtiraftır
Aşkla İlgili Yazılar - Aşk Hakkında - Aşk Nedir - Sevmek Nedir - Sevgi İle İlgili Yazılar

Hem de en içteninden… Kıymetlim;seni düşündüğüm o anda, gecemin iyi geçmesini dilediğin sözlerinle, bana yaşattığın her olgu için binlerce kez minnettarım sana... Ne kadar sürer, ne kadar sürmez, neler feda ederiz biz bu uğurda, neleri katarız heybemize bilmem ama şükürler olsun varlığına. Aşığınım...

Bir öykünün başladığı yerde, başka öyküyle devam ederken hayat, ''AŞK''geliyor hayatımıza. Önceleri anlamadığımız, unuttuğumuz ya da her nedense aslında korktuğumuz bir anda çıkıyor karşımıza. Oysa ki hiçbir ''AŞK''zamanlamalı değil hayatımızda. Kutsal olan ne varsa sana dair, bana dair bir anda ''BİZ''olabiliyor aslında. İnceden bir sızı sarıyor vücudumuzu, keşkelerimiz çoğalmaya başlarken tam, onun gelişiyle ''KAHRAMAN''oluveriyoruz bir anda. Hissettiklerimiz en doğru, söylediklerimiz en yalın şekline bürünüyor ansızın, zamanla yapmadan yine başlı başına. Gördüklerinizi unuturacak, unuttuklarınızı hatırlatacak kadar rahmani bir olgu sarıveriyor hayatınızı bir anda. Denizin mavisi hç bu kadar maviyle örtüşmemişmiydi acaba daha önce ya da biz mi mavinin dinginliğine bu kadar güvenmemiştik önceleri aslında. Bütün rastlantıları yok etmenin verdiği en güzel haz, bütün hazların üstüne değer biçen başka bir yas...

Sevgilim, şükürler olsun varlığına....

Kıymetli şimdi seninle uyandığım ve uyanmadığım her sabah, ne de olsa tüm evren ''BİZE'' yakışır hal ve tavırda. Önem veriyorum şimdi yediklerime ve yemediklerime, sen en çok makarnalı böreğimi seversin benim aslında. En güzel pudingler pişmeden alınsa da ocaktan, hepsi yine senin tadında. Senden, benden sonra ''BİZ''olabilmenin verdiği sonsuz inançla gülümsüyorum her anıma, senden bile uzakta. Senden bahsediyorum, doymadan ve umarsızca. Seni anlatıyorum, tanıdığım, tanımadığım kim varsa hayatımda. Önceleri ve sonraları birbirine karışırken hayatımda, birden yine ''SEN''geliyorsun aklıma. Korkmuyorum ''ASLA''. Seni,bana ekleyince ''BİZ''olabilmenin, uzak da olsa yine de buram buram ''BİZ''kokabilmenin ve bunu iliklerimde hissedibilmenin huzurunu yaşıyorum. Yine korkmuyorum hem de ''ASLA''. Bana kattıklarınla devam ediyorum hayatıma, sana bıraktıklarımla uyanıyorsun şehrinde yeni sabahına. Vazgeçtim, geçmişimden şimdi ki zamanlarda. Çünkü biliyorum, her ne olsun, bir anda otuz yıllık küllere dönsede hatıralarım, hayatımın sonuna kadar hepsi benimle kalacak, hatta yaşlansam bile zamanla......

Bizi yazacağım sonra zamanla, en değerli olan o anda. Sınırsız zamanda, ömrümüzün kaç günden ibaret olduğunu bilmediğim hayatımızda, uzun uzun bizi anlatacağım belki de en güzel anlattığım masallarda. Herkes hak ettiğini yaşıyorsa, ne ''MUTLU''bana, efsane olma yolunda yürüyorum izinden inançlı adımlarımla.

Kendiliğinden gelen tüm zamanlarımıza, yelkovanları birbirine bağlayan tüm akreplere ve bu saliseler içinde gözlerimizin önünden akıp giden tüm kahkahalarımıza, ne ''ALA''...

Gittiğim, geldiğin uzun uzun yollar inan irkitmemekte beni ''ASLA''. Ne yazık,bunu düşünerek sensiz harcadığım zamanıma.
''AŞK'' başka şimdi sende, ben de şu zamanlarda. Belki uzun uzun bir mektup yazmalı sana, sonunu da eklemeliyim ama; çamaşırları fazla kurutma balkonda, vernel kokusu gidiyor sonra...

Yok, yok seni, beni yaşayacak zamanlarımız daha çok, mektuba gelmedi sıra. Bir hatırat yazdığım şuanda.

Aşka aşık, küllerimizden yeniden doğan sonsuz hazla ve aşkla yazıyorum bu satırları sana...

Hayat ve zaman sana, bana ve ''BİZ''olgusuna ne kadar izin verecek bilmiyorum aslında. Pek de umrumda değil zaten sana duyduğum bu ''AŞKLA''.

Ne kadar sürecekse bu yaşadığım sonsuz rahmani olgu, ne kadar hissettirebileceksek birbizimize bu sonsuz olguyu zamanla, elimden geleni ardıma koymacağım ''SEVGİLİM'' asla... Yapabildiklerime, yapamadıklarımı da ekleyeceğim ''SÖZ'' zamanla. Hayatında kaldığım müddetçe, izin vereceğim nefesini çeke çeke içine, ismimi telafüz etmene yerli, yersiz ve umarsızca. Tüm iliklerimi sana bahşedeceğim, saçımın her telini sana feda edeceğim... Duruşuna saygı duyup, izin vermediğim müddetçe küsmeyeceğim. Kolumuz kırılacak belki birgün ansızın ama yeni hep içinde kalacak....

Aşkın ''VATANI'' olmadığını seninle bileceğim, senden, benden sonra tüm insanoğluna seve seve aksedeceğim...

Seni,''BİZ'' yapmanın verdiği yürekli cesaretine ''RİYAKARLIK'' etmeyeceğim..

Sana dair olan ne varsa, hepsini, herşeyi son demine kadar, beynimin bütün loplarına, yüreğime, ruhuma ve ruhumun en derin kuytu köşelerine bağıra bağıra nakşedeceğim..

Sevgilim, bir varmış, bir yokmuş.. Gökten üç elma düşmüş, biri sana, biri bana biri de...... Ve ''MASAL'' başlamış... Şükürler olsun seninle olan her anıma...
Burcu Altın

İtiraftır hikayeler ve güzel yazılar, İtiraftır ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri