Iki yil kuralini kaldirma basvurusu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Iki yil kuralini kaldirma basvurusu, konusunda bu İçerik Iki yil kuralini kaldirma basvurusu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Iki yil kuralini kaldirma basvurusu paylaşımı

Eskal

Acemi Üye

Merhabalar Amerikaya 2013 yilinda j-1 vizem ile geldim. Haziran 2014'te vize bitimimimden once Amerikan vatandasi esimle evlendik. Vizemde iki yil kuralim vardi yesil kart islemlerine basvurmadan once iki yil kuralini kaldirmamiz gerekiyordu. Butun islemlerimizi rahatca halletmek icin bi avukata basvurduk. Evlendigimin uzerinden 3 aydan fazla zaman gecmesine ragmen ne yesil karta basvuru yaptik, ne de iki yil kuralini kaldirmada herhangi bi girisimimi oldu avukatimizin. Bu noktadan sonra herseyi kendimiz yapmaya karar verdik ama bu isler cok karisik :( baska bir avukatin fikrini aldim I-612 formu doldurmam gerektigini soyledi. Online basvuru yaptim case number alabilmek icin orda I-612 formu doldurmama iliskin herhangi bir bilgi yok. Lutfen sureci bilen biri varsa adim adim ne yapmam gerektigini paylasabilir mi :(( hangi formlari doldurup Amerikan hukumetine gondermem gerekiyor? Ilginize tesekkur ederim.

Iki yil kuralini kaldirma basvurusu gurbetçiler forumu, Iki yil kuralini kaldirma basvurusu ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve içerik paylaşabilir.
Geri