"İçim yanıyor"

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

"İçim yanıyor", konusunda bu İçerik "İçim yanıyor" hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

"İçim yanıyor"

- Sadefan.com | "İçim yanıyor" paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

"İçim yanıyor"

"İçim yanıyor"

"İçim yanıyor"

http://i.imgur.com/BljNY28.jpg

Geceyi uykusuz geçiren Ersun Yanal, yenilgiyi unutamıyor

Ersun Yanal peş peşe alınan yenilgilerin şokunu yaşıyor... Konya yenilgisi sonrasında üzüntüden geceyi uykusuz geçiren Yanal yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmede, “Sezon başı planlaması da dahil bir çok ciddi çalışmalar yaptık ancak hesaplar tutmadı. Bunun da bir sebebinin olmadığını düşünüyorum. Gökhan, Meireles ve Alves’in yokluğunda bile kazanmamız gerekirdi. Benim başarım önemli değil. Her zaman kazanan F.Bahçe olsun. Ben kaybetsem bile önemli olan F.Bahçe. Hayatımda ben böyle bir kaza yaşamadım. Hamlelerimiz eleştirilebilir doğaldır. Eleştiriye açığım. Hiçbir şey de söylemeyeceğim çünkü sorumluluk benim. Oyuncular da hatalarını zaten görüyor. Birlikte telafi edeceğiz. Sezonun başında kayıpla başlamamız bizi daha dikkatli ve hırslı yapar” dediği öğrenildi.

‘BU SON ÜZÜNTÜ OLACAK’
Fenerbahçe’nin tecrübeli hocasının en büyük üzüntüsü ise taraftarın yaşadığı hayal kırıklığı... Bu durumu da değerlendiren Ersun Yanal, “Üzüntümün en büyüğü Torku Konyaspor karşısında 3 puanın gitmesinden ziyade 2-0’dan 3-2 karşılaşmayı kaybetmek. Çünkü hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ama o taraftarımıza hem Süper Kupa’da hem de Süper Lig’in ilk haftasında Konya maçında üzüntü yaşattığımız için içim yanıyor. Çünkü onlar gibi ben de taraftarım. Maçtaki üzüntümü kelimelerle anlatamam. Bu son üzüntü olacak. Bundan sonraki maçlarda taraftar hak ettiği gibi sevinecek. Özellikle Şampiyonlar ligi play-off turundaki rakibimiz Arsenal ile oynayacağımız maçlar için bir kez destek istiyorum taraftarlardan. Bizi yalnız bırakmasınlar, inansınlar güvenlerini yitirmesinler. Onlar bir kere üzülüyorsa, ben 25 milyon kere üzülüyorum bunu iyi bilsinler” ifadesini kullandı.

‘CESARETİNİZ YOKSA BAŞARI HAYALDİR’
Torku Konyaspor karşısında alınan şok yenilgi sonrasında teknik direktör Ersun Yanal’ın futbolcularıyla kısa ama son derece sert bir konuşma yaptığı ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası talebeleriyle yaptığı konuşmada nasıl bir takım yaratmak istediğinin altını net bir şekilde çizerek bu konuda kararlı olduğunu da belirtti. Yanal’ın, “Sorumluluk alamayacaksanız, cesaretiniz yoksa, risk alamıyorsanız başarı hayaldir. Eğer cesaret alamamayı sürdürürseniz bu üzerinizde emanet olarak kalır. Ne yaparsanız yapın onu taşıyamazsanız. Cesaret ve risk almayı seven bir takım olmak için çabalamalıyız” dediği öğrenildi.

YENİLGİNİN CD’SİNİ HAZIRLATIP DERS GİBİ İZLETTİRECEK
Ersun Yanal, Torku Konya yenilgisini avantaja çevirmeyi planlıyor... Bunun için de maçı tekrar tekrar izleyen Yanal’ın hataları tek tek belirleyip bir CD hazırlayarak, “Ders niteliğinde” dediği bu karşılaşmayı Arsenal maçından sonra masaya yatırıp değerlendireceği öğrenildi. Hataları şimdilik üstün körü oyuncularına anlatacak olan Yanal Arsenal maçı sonrasında futbolcularıyla ciddi toplantılar yapıp bu maçın CD’lerini oyuncularına dağıtacak. Bu görüntülerde skor 2-0 olduktan sonra yapılan hatalar yer alacak. Futbolcuların şoku atlattıkları günlerde bu CD’yi izlemelerini isteyecek.

SAMANDIRA’DA OHAL
Fenerbahçe’de Arsenal maçı için Ersun Yanal olağanüstü hal ilan etti. Tecrübeli hoca bunun için de Samandıra Can Bartu Tesisleri’ni harekete geçirdi. Kulüp doktorlarıyla bir görüşme yapan Yanal, Arsenal maçına kadar tüm sakatların iyileşip hazır hale getirilmesini istedi. Bunun yanı sıra da oyuncuların üzerindeki psikolojik ve de fiziksel yorgunluğun ortadan kalkması için de doktorların harekete geçmesini isteyen Ersun Yanal, çarşamba gününe kadar herkesin hazır olmasının talimatını verdi.

"İçim yanıyor" internet ve web teknolojileri, "İçim yanıyor" ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri