Huysuz ve Ruhsuz - Nehir Erdem

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Huysuz ve Ruhsuz - Nehir Erdem, konusunda bu İçerik Huysuz ve Ruhsuz - Nehir Erdem hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Huysuz ve Ruhsuz - Nehir Erdem paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Huysuz ve Ruhsuz Kitap Özet - Nehir Erdem Kitapları - Huysuz ve Ruhsuz Kitap Tanıtım
- Huysuz ve Ruhsuz Kitap Fiyatı - Huysuz ve Ruhsuz Ön Okuma

Kitap detayı

İnadına Aşk dizisinin senaristi Nehir Erdem'den yepyeni bir aşk hikâyesi, Huysuz ve Ruhsuz…Savaşamadıkları
Tek Şey Tutkularıydı. Bir kadın erkeklere karşı huysuz, aşka karşı acemiyse ortaya büyük bir sorun çıkabilir.
Üstelik o kadın hem çok güzel, hem de masumsa bu sorun adamın başına bela olabilir… "Ukala, ruhsuz, kasıntı
adam. Sinir bozucu pislik. Bencil, kalın kafalı…" Kalın kafalıdan sonrasını duymayan Yağız sırıtarak
mırıldandı."Ben de sana deli oluyorum Huysuz hatun…"Ve bir adam kadınlar konusunda uzman, aşkta ruhsuzsa
ortaya büyük bir sorun çıkabilir. Üstelik o adam yakışıklı ve karşı konulmazsa bu sorun çok tehlikeli olabilir.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/Esgpeun.jpg

Sayfa Sayısı: 448
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Müptela Yayınları

Huysuz ve Ruhsuz - Nehir Erdem yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Huysuz ve Ruhsuz - Nehir Erdem ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri