Hızlandıkça Azalıyorum - Kjersti Skomsvold

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hızlandıkça Azalıyorum - Kjersti Skomsvold, konusunda bu İçerik Hızlandıkça Azalıyorum - Kjersti Skomsvold hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Hızlandıkça Azalıyorum - Kjersti Skomsvold paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Hızlandıkça Azalıyorum Kitap Özeti - Kjersti Skomsvold Kitapları - Kjersti Skomsvold Kitap Tanıtım - Hızlandıkça Azalıyorum Kitap Fiyatı - Hızlandıkça Azalıyorum Ön Okuma

Kitap Özet

"Yeryüzünde yaşadığın her mutlu an kederle ödenmek zorundadır."

Son yıllarda Norveç'in çıkardığı en güçlü yazarlardan Kjersti Skomsvold, şiirsel ve dokunaklı romanıyla Türkçede... Mathea'nın yaşam ve ölüm, yaşlılık ve yalnızlık hakkında inceliklerle örülü zarif hikâyesi... Derinlikli bir melankoli, farklı bir mizah, küçük kelimeler, kısa cümleler, ufak paragraflar ve büyük bir yetenek. Norveç'te yayımlandığı yıl Tarjei Vesaas ödülüne layık görülen Hızlandıkça Azalıyorum'u, Deniz Canefe Norveççe aslından çevirdi. "Hava raporu bitiyor, meteorolog bana iyi akşamlar diyor, teşekkür ediyorum, salatalığımı çiğnemeyi sürdürürken ısırık izlerini düşünüyorum. Böyle yapıyorum çünkü Descartes "Düşünüyorum, öyleyse varım," demişti. Ama sonra korku içerisinde ön dişlerimden birinin ağzımda kaybolduğunu fark ediyorum, geceleyin de bir ben kaybolmuştu, uyandığımda çarşafın üzerinde duruyordu, giderek azalıyorum. Bunun sonu nereye varacak? Dışarıda insanların işten eve döndüklerini duyuyorum. Yemekte ne olduğunu merak ediyorlar, bense burada yatıyorum, bütün bunlar bana okuduğum bir kitabı anımsatıyor."

Kitap Ön Yüzü

http://www.ilknokta.com/urun/H/168726.jpg

Kitap Künyesi

( Jo Fortere Jeg Gar, Jo Mindre Er Jeg )
Jaguar Kitap
» Roman
» Edebiyat
Fiyatı : 15,00 TL
Aralık 2012, 130 sayfa, ISBN: 9786058663527

Hızlandıkça Azalıyorum - Kjersti Skomsvold yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Hızlandıkça Azalıyorum - Kjersti Skomsvold ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri