Hakan Çalhanoğlu: Tugay hoca teklif yaptı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Hakan Çalhanoğlu: Tugay hoca teklif yaptı, konusunda bu İçerik Hakan Çalhanoğlu: Tugay hoca teklif yaptı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Hakan Çalhanoğlu: Tugay hoca teklif yaptı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Hamburg forması giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Hakan Çalhanoğlu, “Tugay Kerimoğlu, Ocak ayında beni takımda görmek istediklerini söyledi” açıklamasını yaptı

http://i.imgur.com/SLY20P1.jpg

Bundesliga’da Hamburg forması giyen ve yetenekleriyle Avrupa devlerinin radarına giren Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray’ın da transfer listesinde üst sıralarda. Kadrosuna yerli ve genç oyuncu takviyesi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, 19 yaşındaki orta saha oyuncusuna şimdiden teklif götürdü. Konuyla ilgili olarak gurbetçi futbolcunun Alman basınında yer alan sözleri, işin ciddiyetini gösteriyor. Galatasaray’ın kendisini istediğini belirten Hakan, Sarı-Kırmızılı kulüpte görüştüğü ismin de Tugay Kerimoğlu olduğunu itiraf etti. Genç yetenek, “Galatasaray yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu beni aradı ve Ocak transfer sezonunda beni istediklerini söylediler” dedi.

Menaceri: Masaya oturacağız

Herhangi bir karar vermek için erken olduğunu, kulübünün de kendisiyle 2018 yılına kadar sözleşme uzatmak istediğini kaydeden milli yıldız, bu nedenle kendisinden önce Hamburg’la anlaşılması gerektiğini vurguladı. Bu arada Hakan’ın menaceri Bekir Demirtaş da Ocak ayında bir Premier Lig kulübü ile masaya oturacaklarını, ancak bu kulübün Arsenal olmadığını dile getirdi.

Hakan Çalhanoğlu: Tugay hoca teklif yaptı yazılım ve uygulamalar, Hakan Çalhanoğlu: Tugay hoca teklif yaptı ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri