Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona - Eden Maguire

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona - Eden Maguire, konusunda bu İçerik Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona - Eden Maguire hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona - Eden Maguire paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Güzel Ölüler Kitap Özet - Eden Maguire Kitapları - Güzel Ölüler Kitap Tanıtım - Güzel Ölüler Kitap Fiyatı - Güzel Ölüler Ön Okuma

Kitap Özet

Ölümün bile ayıramadığı aşıklar yeniden iş başında...

Güzel Ölüler'den haftalar boyunca bir haber çıkmayınca Darina, Phoenix'i yine çok özlemiştir. Kalan gizemleri çözmeye yardım etmek için Phoenix geri gelecektir.

Arizona'nın, Hartmann Gölü'nde boğulmasının üzerinden bir yıl geçmiştir. Olay bir intihar gibi görünmektedir. Ama bir tuhaflık vardır... Gölde boğularak intihar etmek; güçlü ve kendine güvenen Arizona'ya göre değildir.

Darina daha önce Jonas'a yardım ettiği gibi, bu kez de Arizona'nın ölümünün ardındaki sırları aydınlatmalıdır. Kanat çırpma sesleri artmıştır, Güzel Ölüler tehlikededir ve zaman azalmaktadır...

http://www.ilknokta.com/urun/G/133864.jpg

Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona
Eden Maguire
Pegasus Yayıncılık
Fiyatı : 18,00 TL
Mart 2012
272 sayfa
ISBN: 9786055360764

Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona - Eden Maguire yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Güzel Ölüler 2. Kitap Arizona - Eden Maguire ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri