Gümüş Gölgeler - Richelle Mead

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gümüş Gölgeler - Richelle Mead, konusunda bu İçerik Gümüş Gölgeler - Richelle Mead hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gümüş Gölgeler - Richelle Mead paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Gümüş Gölgeler Kitap Özet - Richelle Mead Kitapları - Gümüş Gölgeler Kitap Tanıtım
- Gümüş Gölgeler Kitap Fiyatı - Gümüş Gölgeler Ön Okuma

Kitap detayı

"Kanbağı serisine bayılıyoruz."
-Entertainment Weekly-

"Diğer vampir kitaplarından çok farklı."
-Associated Press-

"Kan emme öyküleri meraklılarının seçimi."
-MTVs Hollywood-

SYDNEY SAGE bir Simyacı. Büyüyle uğraşarak insan dünyasıyla vampirlerinki arasında köprü görevi gören, vampirlerin
sırlarını ve insanların hayatlarını koruyan bir grubun üyesi. Ateşli Kalpte, Sydney içinden gelen sesi dinleyip gerçek
hislerini Simyacılardan gizleyerek tehlikeli bir yola adım atmıştı.

Şimdi Sydneyle Adrian bütün dünyalarını darmadağın eden bir felaketin ardından parçaları toplamaya ve yeniden birlikte
olmaya çalışıyor. Ama önce, hayatta kalmak zorundalar. Sydney türlü zorluklarla çevrili hapis hayatında kimliğine ve
anılarına tutunmanın mücadelesini verirken, Adrian ona bu işin peşini bırakmasını söyleyenlere inat, umutla sevdiği
kadını bulmaya çabalıyor. Ama eski düşmanları ve hayatındaki kafa karıştırıcı yenilikler nedeniyle bu savaş onun
için hiç de kolay olmayacak.

En korkunç kâbusları tüyler ürpertici bir gerçeğe dönüşen Sydney ve Adrian, New York Times çoksatarı "Kanbağı"
serisinin bu beşinci macerasında şimdiye dek hiç rastlamadıkları türden bir karanlıkla yüzleşiyor.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/nfBqJTi.jpg

Sayfa Sayısı: 385
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları

Gümüş Gölgeler - Richelle Mead yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gümüş Gölgeler - Richelle Mead ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri