Gözlerindeki Canavar - J. M. Darhower

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gözlerindeki Canavar - J. M. Darhower, konusunda bu İçerik Gözlerindeki Canavar - J. M. Darhower hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gözlerindeki Canavar - J. M. Darhower paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Gözlerindeki Canavar Kitap Özet - J. M. Darhower Kitapları - Gözlerindeki Canavar Kitap Tanıtım - Gözlerindeki Canavar Kitap Fiyatı - Gözlerindeki Canavar Ön Okuma

Kitap detayı

Kırmızı Başlıklı Kız, Koca Kötü Kurt'a âşık olursa… Ignazio Vitale iyi bir adam değildi. Onu ilk gördüğümde
tehlikeyi sezmiştim. Karanlık ve öldürücü… Büyüleyici ve ürkütücü... İstediğim her şey ve ihtiyacım olan son şey...
Saplantı…

Beni ağına düşürmesi, yatağa atması ve hayatına dahil etmesi çok uzun sürmedi. Onun sırları vardı, hayal bile
edemeyeceğim sırlar… Gözlerindeki karanlık, ürkütücü ve heyecan vericiydi. O, yakışıklı prens maskesi ardına
gizlenmiş bir canavardı ve maskesini çıkardığında her şey değişmişti. Ondan nefret etmek istiyordum. Bazen
ediyordum da... Ama bu onu sevmeme engel olmuyordu.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/EdaPkK3.jpg

Sayfa Sayısı: 448
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yabancı

Gözlerindeki Canavar - J. M. Darhower yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gözlerindeki Canavar - J. M. Darhower ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri